Holky, děkuji za spousty e-mailů a SZ s fotkama,, máme zatím 10 statečných a já ještě budu došívat nějaké čulibrkování.
A teď k tomu proč je pořád ticho po pěšině

Zaprvé proto, aby to bylo i pro hlasující i pro soutěžící tak trochu překvápko - budete moci hádat, kdo je autorem kterého kusu a u některých se určitě ukáže již nezaměnitelný autorský rukopis - a zároveň proto, aby se hlasovalo jenom podle fotky a aby nedošlo k tomu, že by někdo hlasoval jenom podle nicku a nikoliv podle výrobku.
(když už jsme u toho, abychom předešli dalším nesrovnalostem, tak fotku mi můžete dopravit buďto e-mailem na adresu
gianelle(zavináč)beadforum.cz (místo toho textu (zavináč) dosadíte prostě @) nebo ji můžete nahrát na veřejně přístupný server na upload obrázků a e-mailem nebo SZ mi poslat jenom odkaz a já už si ho stáhnu. Fotky budou zmenšeny na vhodný rozměr, nahrány přímo tady na fórum a zveřejněny)
Termín zatím prodlužovat nehodlám a vidím to tak, že fotky budu přijímat až do půlnoci z 15.2. na 16.2. a nejspíš už 16.2. nebo 17.2. sem všechny kusy naservíruju.
Způsob hlasování ještě promyslím, ale ta pošta/e-mail bude asi nejlepší