Bodíky:
2 - 1b
13 - 7b
14 - 1b
34 - 3b
35 - 2b
36 - 4b
38 - 2b
Tipovačka a líbítka:
1 hmmmm, tři kuličky na lanku, to každej dá!!!!! Patrně umělecký záměr byl napodobení Neliných free koulí........a vylezla z toho kopie Kaja náhrdelů...... @_@
7 Corral, jak jinak.....ten rukopis!

12 KacíkB, prostě Katka Bacík a hdvábíčko
13 můj no1, ale kdo??? Gi netipuju, myslím si, že nešila a taky si ji nedovedu představit na tom dětském hřišti!!!

17 tak toto bude nějaká veliká plha! Věrná návštěvnice Nelčiných kurzů...a nebo Gi sama jako velký (po)matenec???
Osobně bych tipla paní Vopelákovou, ale nevím, jakou má tady přezdívku a zda měla směsku

19 Jillinka??
20 matroš od Klápštěho a povědomý knoflík...... Romča???
32 jasňačka, ten rukopis.... LiKra!!!

34 čupr šperk - SnowMirna???? Tipuju podle vinutek dělaných "na míru" a to umí Sašin manžel.....a taky Saša nešije free a tady to na el classico free nevypadá, to by na Sašui šlo. Malý vzkaz: Sašo, jestli je tohle opravdu tvoje a jestli to zase letos vyhraješ.......tak mě pěkně nase*eš!!!!! Páč je to úža!!!!!!

35 je tematicky a ideologicky mimo! Hlavní proud z hradu a od jiných vlezdořitků by na tenhle kus uvalil cenzuru a viděli bychom jen černý čtvereček......možná s nápisem -nedodáno včas!!!
Tipovat nebudu, měla jsem ho v ruce, ale body dávám za těžký porod a odvahu a odhodlání!!!!
36 nevím, ale je krásnej, protože má krásnej čumák!!!
38 nitě na donutu!!! Ty jsou tam joooooo, všichni se bojíme, ať to nikde nečouhá a tu je to jak prdelka na nočník!!!!!
Že by inspirace nočníkem???? Denisa?????

Shrnutí: všechny kusance jsou KUSANCE!!!
Před všema klobouk dolů!!!!!
....a už se těším, že z jara bude jistojistě další ročník super výzvy!!!!!
Gi, moc děkuju za tuhle krásnou soutěž!!!!