Freeform Challenge, 6. kolo - Soutěžní galerie
Tak a je to tady. Všechny výrobky, které se mi doteď sešly, jsou zde.
Pod jedním číslem se skrývá výrobek či výrobky jednoho účastníka naší šílené soutěže.
Obrázky jsou zmenšené, aby si hlasující moc neopotřebovali kolečko myši při rolování dolů, ale jsou klikatelné, abyste si je mohli prohlédnout ve větších rozměrech.
Všem odvážlivcům děkuji za příspěvky,i v tomto kole se nás sešlo relativně hojné množství, což mě velmi těší. Tak a konec keců a jdeme na to:
Soutěžní příspěvek č. 1Soutěžní příspěvek č. 2 Soutěžní příspěvek č. 3Soutěžní příspěvek č. 4Soutěžní příspěvek č. 5Soutěžní příspěvek č. 6Soutěžní příspěvek č. 7Soutěžní příspěvek č. 8Soutěžní příspěvek č. 9Soutěžní příspěvek č. 10Soutěžní příspěvek č. 11Soutěžní příspěvek č. 12Soutěžní příspěvek č. 13Soutěžní příspěvek č. 14Soutěžní příspěvek č. 15Soutěžní příspěvek č. 16Soutěžní příspěvek č. 17Soutěžní příspěvek č. 18Soutěžní příspěvek č. 19Soutěžní příspěvek č. 20Soutěžní příspěvek č. 21Soutěžní příspěvek č. 22Soutěžní příspěvek č. 23Soutěžní příspěvek č. 24Soutěžní příspěvek č. 25Soutěžní příspěvek č. 26Soutěžní příspěvek č. 27Soutěžní příspěvek č. 28Soutěžní příspěvek č. 29_______________________________________________________________________________________
Pokud jste mi svou fotku posílali, ale zde ji nevidíte, zašlete mi ji nejpozději do zítřka znovu
Můžete mezi všechny soutěžní výrobky rozdělit celkem 20 bodů. Kolik jich rozdělíte a jak je rozdělíte je jen na vás. Zda je dáte všechny svému favoritovi nebo obodujete všechny soutěžící - to už je jen na vás.
Body přidělujeme vcelku (tedy žádné půlbody, čtvrtbody a další ...)
Hlasuje se do příspěvků v tématu s galerii všech soutěžních výrobků - odešlete odpověď a do příspěvku vložíte čísla výrobků, kterým chcete dát body a počet bodů, který vybraný výrobek dostal.
Takže třeba takto:
1 - 8 bodů
2 - 4 body
3 - 2 body
9 - 5 body
18 - 1 bod
(nejlépe přesně v takovéto podobě - tedy seřazeno podle "startovního čísla"
ušetří to práci při počítání)
Hlasovat mohou všichni registrovaní členové fóra
Soutěžící mohou hlasovat, ale nesmějí hlasovat sami pro sebe. Body, které soutěžící případně přidělí sám sobě (ať již s úmyslem si "přilepšit" nebo "zmást" hlasující), se nebudou počítat.
Pokud se náhodou přepočítáte a přidělíte soutěžícím více než 20 bodů, nebude se tento hlas při konečném součtu vůbec počítat.
Také si vás dovoluji požádat, abyste hlasovali dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a v duchu fair play.
K hlasování můžete třeba přidat komentář proč vás hlas dostaly zrovna tyto výrobky a případné tipy na autora daného výrobku.
Hlasujeme do 1.11. a 2.11. vyhlásíme vítěze Směsku měli k dispozici tito odvážlivci:
Gi,CORRAL, SnowMirna, jillinka, AndreaM, hefilka, Likra, Lileas, Iva Stratílková, Michaela Jedličková, Monika Otmílie Kašparová, Ani, Zufie, Kat-Ja, Maryf,Mi-My, Gwen, haany, Dáša CH., Tajemny-poutnik, kikina, Medvedice, Hanina24, chrasteva, Noninka, JaneSam, Leia, Leela, Mayim, Kelinci, RingaileR, Michaela Vágnerová, Romča, Hanule, jestericka, norreen,
Marta Koudelová, Jewell, KatKyr, Střípek, malazaba, Veronika Indráková, Sigel, The Frail, Eva, Anitram, Spirála, Čemeřice, Renča Motlová, Remedios, Evík, Feline, Jirra, Janapo, Vlaďka, Kája,
... pokud jsem náhodou na někoho zapomněla, připomeňte se mi prosím soukromou zprávou
Upozorňuju že ne všichni účastníci zde mají své fotky, někteří se rozhodli neúčastnit nebo nestihli svůj soutěžní výrobek včas dokončit.
Pokud jste mi soutěžní fotku posílali, ale nenalezli jste ji zde, zkuste ji prosím do 24 hodin od počátku hlasování poslat znovu. Díky.