setapouch píše:Kiwiku máme v seznamu 2x, že by to něco naznačovalo? nebo jenom chyba lidského faktoru?
Leela píše:A kdo bude míchat další směsku? Zůstane to opět na Gi nebo by to mohla být výsada vítěze?
Leela píše:A kdo bude míchat další směsku? Zůstane to opět na Gi nebo by to mohla být výsada vítěze?
gianelle píše:Jak sleduji tipovačku v galerii ... chci se jen omluvit že nebylo s předstihem a dost explicitně specifikováno že jeden účastník může přihlásit libovolný počet výrobkůjeden s kiksů, které musíme v příštím kole napravit.
Sigel píše:Bodovací příspěvky přibývají už docela pomalu, napadlo mě, jestli by nebylo fajn zkrátit hlasování třeba do neděle 26.2. a zveřejnit vítěze, autory, nesoutěžní výrobky (pokud budou hotové) a hlavně rozjet NOVÉ KOLO o kousek dřív (ale možná ze mě jen mluví nedočkavost...)
Sigel píše:Bodovací příspěvky přibývají už docela pomalu, napadlo mě, jestli by nebylo fajn zkrátit hlasování třeba do neděle 26.2. a zveřejnit vítěze, autory, nesoutěžní výrobky (pokud budou hotové) a hlavně rozjet NOVÉ KOLO o kousek dřív (ale možná ze mě jen mluví nedočkavost...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník