a samozřejmě děkuju všem za body

Roza píše:Též gratuluji Medvědicia všem na bedně
. Sešlo se spoustu krásných výrobků. Ovšem 12letá Káťa je vážně borka. To jsem zvědavá co bude vytvářet za krásy až jí bude o pár let víc. Už se těším na další kolo.
jilinka píše:Roza píše:Též gratuluji Medvědicia všem na bedně
. Sešlo se spoustu krásných výrobků. Ovšem 12letá Káťa je vážně borka. To jsem zvědavá co bude vytvářet za krásy až jí bude o pár let víc. Už se těším na další kolo.
já bych ani nečekala, až jí bude o pár let víc, ta nám dá na prdel už za chvíli!
Margot píše:velká gratulace Medvědici k vítězství![]()
ovšem nemůžu si trošku nerýpnout: nemělo být ze šperku patrné, že se jedná o soutěžní směsku?soutěžní barvy aby tam člověk pohledal
gianelle píše:Leni, na organizaci nového kola freeform challenge se vrhnu hned jak mi to čas dovolítroufám si říct že v říjnu to rozjedem
Mayim píše:tak mě napadlo... bude něco jako nesoutěžní galerie?
gianelle píše:je to už vyloženě otázka dnů či týdnů, v pondělí doplním zásoby rokajlu na soutěžní směsku a pak rozjedem přihlašování
Gwen píše:gianelle píše:je to už vyloženě otázka dnů či týdnů, v pondělí doplním zásoby rokajlu na soutěžní směsku a pak rozjedem přihlašování
![]()
Těším se
Evík píše:chtěla jsem se zeptat, jestli se po dobu přihlašování budeš (Gi) vyskytovat v Praze, že bych si tu směsku od tebe vyzvedla osobně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník