*** Mýrtilo ***

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

*** Mýrtilo ***

Příspěvekod mnaaauu » pon 11. bře 2013 15:34:13

Můj další originální ( bez návodu) obšívací počin :mrgreen: ALe už jsem si řekla, že se ted vrhnu zase na něco jiného.. i když dneska jsem koupila bílé perly ve všech velikostech :D tak nevím no :D Něco bych z nich urobila :mrgreen:

Obrázek
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Re: *** Mýrtilo ***

Příspěvekod makys » pon 11. bře 2013 18:58:11

moc pěkné, mé oblíbené barvy *cool*, nemůžu napsat nic jiného než, že jsi HODNĚ produktivní mašina :D
makys
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník, něco málo stvořím, vše přijímám:)

Příspěvekod TRZ04 » úte 12. bře 2013 9:25:06

Když jsem to otevírala, tak mě jen napadlo: Ta holka je neuvěřitelná! (Myšleno na Tvoji bohatou produkci :D ) Náhrdel je krásný a já jsem ještě pro tu bílou variantu donutu *thup* , než se vrhneš na jiné téma.
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod kikina » úte 12. bře 2013 10:21:40

Děvče, děvče, jak Ty to děláš. Krom toho, že obdivuji Tvé umění, hluboce se skláním před rychlostí, s jakou pracuješ. Vůbec to nechápu a pustě závidím. Mimochodem, abych nebyla úplně mimo téma, tahle modročerná kombinace je parádní (o zpracování ani nemluvě) *thup*
kikina
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník

Příspěvekod Sigel » úte 12. bře 2013 11:16:59

kikina píše:Děvče, děvče, jak Ty to děláš. Krom toho, že obdivuji Tvé umění, hluboce se skláním před rychlostí, s jakou pracuješ. Vůbec to nechápu a pustě závidím. Mimochodem, abych nebyla úplně mimo téma, tahle modročerná kombinace je parádní (o zpracování ani nemluvě) *thup*

Tak nějak *rofl1*
A jak se má pejsek, tedy pejska? Já jsem vždycky hrozně na měkko, když jde o zvířátka...
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod mnaaauu » úte 12. bře 2013 11:38:22

Sigel píše:
kikina píše:Děvče, děvče, jak Ty to děláš. Krom toho, že obdivuji Tvé umění, hluboce se skláním před rychlostí, s jakou pracuješ. Vůbec to nechápu a pustě závidím. Mimochodem, abych nebyla úplně mimo téma, tahle modročerná kombinace je parádní (o zpracování ani nemluvě) *thup*

Tak nějak *rofl1*
A jak se má pejsek, tedy pejska? Já jsem vždycky hrozně na měkko, když jde o zvířátka...

Ahojky :) No mě to povídej, já vyměkla taky, nejdřív jsme to obrečeli, ale ted je uplne skvelá, prásky zabírají, doktorum delá radost, tak to vypada že tu s nami ješte chvili bude ;-) Je to mazlík statečnej :)
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod mnaaauu » úte 12. bře 2013 11:40:56

*jump* Hodne dělá to, že mám poměrne dobrou praci s hodne volnem, tolerantní okolí, které mě podporuje a nemám děti :) :D Takže u toho mohu sedet každý volný den ;-) *applause* A děkuji děkuji vám všem moc :)
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Zpět na Náhrdelníky