No a jelikož se mi líbí stromky života, ale nelíbí se mi s těmi dráty, tak jsem si ho ukorálkovala celý

Vekimo píše:mě se děsně líbí kyklopás...![]()
ale žlutý stromek souhlasím s přítelem, ten bych si na krk nedala ikdyž co já na krk kromě jednoho co tam mám 24 hodin denně dávám
vůůůůbec nic...
mnaaauu píše:Vekimo píše:mě se děsně líbí kyklopás...![]()
ale žlutý stromek souhlasím s přítelem, ten bych si na krk nedala ikdyž co já na krk kromě jednoho co tam mám 24 hodin denně dávám
vůůůůbec nic...
Měla jsem udělat ten kroužek spíš růžový, jako jsou ty zlomky růženínunevím co mě popadla žlutá ))))))) snad že jsem sedela venku, svítilo slunko a já se těšila na léto už
![]()
![]()
jilinka píše:10 bodů za spojení dvou věcí do jednoho tématu.
Kyklopí kus je fajn, u toho stromku mi vadí ten kroucenej herinek uprostřed, že se to kroutí "nepořádně".
A platanos jsou španělsky banánytak bych si to přeložila jako megabanány
mnaaauu píše:v rectine to znamena velky platanmozna ve spanelsku rostou banany na platanech
![]()
![]()
![]()
![]()
nevím jak ve španělsku, ale v paraguayi, kde máme příbuzné, rostou na banánovníku ale i ten se jmenuje platano.
mnaaauu píše:nevím jak ve španělsku, ale v paraguayi, kde máme příbuzné, rostou na banánovníku ale i ten se jmenuje platano.
No, ale já používám řecké názvy.... Né španělskéa pokud se podíváš sem: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE% ... E%BF%CF%82 tak tam je napsano Πλάτανος což je Plátanos čili platan
a když si sjedeš na tom svém odkazu na googlu níže, pod banány, tak se ti tam objeví i stromy, Platany
Takže ať si Španělé nechají svoje banány, já mám Řecký Platan
![]()
mnaaauu píše:nevím jak ve španělsku, ale v paraguayi, kde máme příbuzné, rostou na banánovníku ale i ten se jmenuje platano.
No, ale já používám řecké názvy.... Né španělskéa pokud se podíváš sem: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE% ... E%BF%CF%82 tak tam je napsano Πλάτανος což je Plátanos čili platan
a když si sjedeš na tom svém odkazu na googlu níže, pod banány, tak se ti tam objeví i stromy, Platany
Takže ať si Španělé nechají svoje banány, já mám Řecký Platan
![]()
a co ta žlutá na náhrdelníku ? to je důkaz, že jde o banánovník! i v googlu jsou banány jasně v převaze!
haany píše:*rofl1*Nemate chybu!
![]()
haany píše:*rofl1*Hm, sorry, zacinam mat blbe asociaci, najvyssi cas spat...
![]()
![]()
Ale pekny megabanan
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků