*** Xrisó mou ***

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

*** Xrisó mou ***

Příspěvekod mnaaauu » čtv 30. kvě 2013 20:11:01

Poslední šperk, který semnou tvořila moje hafice.... dneska jsem jí nechala uspat :( vznikl včera, kdy tu s námi byla poslední den. Proto jsem jí ho věnovala a s milým jsme ho pojmenovali " zlatíčko moje" Teq nosila a slušela jí zelená a byla moje zlatíčko ;-) Ted na mě bude koukat ze shora a už se nebude trápit...

Obrázek
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Re: *** Xrisó mou ***

Příspěvekod Tangled » čtv 30. kvě 2013 20:32:11

:( soucítím s Tebou...
Tangled

Příspěvekod Calinka » čtv 30. kvě 2013 20:54:40

krásny!
Calinka

Úroveň: pokročilý

Příspěvekod kajmii » čtv 30. kvě 2013 21:34:10

To je mi líto :( . Ale šperk je krásnej *thup*
kajmii

Příspěvekod TRZ04 » čtv 30. kvě 2013 21:52:05

Náhrdel krásný. Je mi líto, co teď prožíváš, ale čas to zahojí a ona se nebude trápit. Bylo to od tebe jistě těžké, ale statečné rozhodnutí.
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod mnaaauu » čtv 30. kvě 2013 22:05:48

TRZ04 píše:Náhrdel krásný. Je mi líto, co teď prožíváš, ale čas to zahojí a ona se nebude trápit. Bylo to od tebe jistě těžké, ale statečné rozhodnutí.

*sad* Bylo težké, ale správné. Umřela mi v náručí a myslím že vděčná, že takhle. Že jsem jí nenechala trápit se a možná umřít ve velkých bolestech. Nevím kde se ve mě vzala takováhle síla, ale zvládla jsem to a vlastně všichni doma uplne skvěle... Ulevilo se nejen Teq, ale vlastně i nám všem. Ona už se netrápí a nás netrápí pohled na ní. Je nahoře se svojí mami a bráškou a hlídá je tam muj kamarád, který tam odešel před 14-ti dny a hafince mojí držel moc palce, když jsme bojovali. Ted mi jí tam bude hlídat ;) Už jsme jí nemohli pomoct lékama, péčí a starostí, proto jsme jí pomohli takhle. Sice to byla poslední možnost, ale nikdy jsem neměla lepší pocit z toho, že jsem něco udelala správně a tak jak to mělo být, jako ted. Ač paradoxně to bylo nejhorší rohozdnutí, jaké jsem musela kdy udělat... bolí to, chybí mi, ale v srdíčku mi zustane *sun*
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod TRZ04 » pát 31. kvě 2013 9:30:33

Ano, napsala jsi to moc hezky a přesně tak, jak jsem měla na mysli :) Pusť si pěkný film nebo písničku a umotej zas něco pěkného, když zaměstnáš ruce, nebude muset mozek myslet...
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod Morag » pát 31. kvě 2013 20:39:36

Soucítím s tebou :( Když mi nějaká karviňok přejel prvního psa, tak jsem z toho byla nemocná....pořídili jsme si druhého, aby to přehlušilo bolest a když jsem přišla o tohoto, tak už leta nejsem schopna mít dalšího. Už to nedokážu :( Pes je přítel a vědomí, že za 10-15 let zemře je pro mne nesnesitelná :|
Hýčkej si vzpomínky na všechno krásné.
Morag

Příspěvekod Sigel » sob 01. čer 2013 6:21:38

1) Upřímnou soustrast!
2) Gratuluju! To rozhodnutí bylo opravdu srávné, když už nepomáhaly léky, nemělo smysl, aby se dál trápila. Já to mám se zvířaty takhle (i když já jsem teda hlavně na kočičky): Měla jsem číču a kocourka, číča mi umřela, tak jsme pořídili další, aby kocourkovi nebylo smutno, když nejsme doma. Teď jsou tři (a fůru dalších má příbuzenstvo). Při úmrtí první kočičky a následném pořízení dalších jsem sice probrečela v kuse asi měsíc, ale pak jsem dostala pocit, že jsem tu od toho, aby alespoň několika zvířátkům bylo na světě dobře. Aby se o ně někdo postaral a měl je rád. Smutek ze ztráty každého chlupatého miláčka (mám moc ráda i ty "bratrance a sestřenice") překonávám tím, že si řeknu, že u nás prožili plnohodnotný život, že jsem vděčná, že jsem je mohla poznat, a že je čas vzít k sobě další zvířecí duši, protože ti moji zesnulí chlupáči by si jistě přáli, abych se dál starala. A ona se vždycky nějaká nová duše přitoulá... Třeba si řekneš, že podruhé takovou ztrátu nepřežiješ a další zvíře si nepořídíš, ale třeba jsi taky ten typ, kterému je prostě souzeno mít u sebe zvířátko ;)
3) Moc pěkný náhrdelník *thup*
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod mnaaauu » ned 02. čer 2013 0:02:25

Sigel píše:1) Upřímnou soustrast!
2) Gratuluju! To rozhodnutí bylo opravdu srávné, když už nepomáhaly léky, nemělo smysl, aby se dál trápila. Já to mám se zvířaty takhle (i když já jsem teda hlavně na kočičky): Měla jsem číču a kocourka, číča mi umřela, tak jsme pořídili další, aby kocourkovi nebylo smutno, když nejsme doma. Teď jsou tři (a fůru dalších má příbuzenstvo). Při úmrtí první kočičky a následném pořízení dalších jsem sice probrečela v kuse asi měsíc, ale pak jsem dostala pocit, že jsem tu od toho, aby alespoň několika zvířátkům bylo na světě dobře. Aby se o ně někdo postaral a měl je rád. Smutek ze ztráty každého chlupatého miláčka (mám moc ráda i ty "bratrance a sestřenice") překonávám tím, že si řeknu, že u nás prožili plnohodnotný život, že jsem vděčná, že jsem je mohla poznat, a že je čas vzít k sobě další zvířecí duši, protože ti moji zesnulí chlupáči by si jistě přáli, abych se dál starala. A ona se vždycky nějaká nová duše přitoulá... Třeba si řekneš, že podruhé takovou ztrátu nepřežiješ a další zvíře si nepořídíš, ale třeba jsi taky ten typ, kterému je prostě souzeno mít u sebe zvířátko ;)
3) Moc pěkný náhrdelník *thup*

Děkuju ..... My máme ješte jednu boxerku.. mladší takový éro :) chceme ted mít už jen tu jednu. Já jsem ve věku, kdy nevím kam se od rodičů vrtnu a kde skončím... takže KDybych se odstehovala, tak bych jí nechtěla brát od té druhé pryč, ale zase jít bez ní taky ne .... Proto zatím hafíčka už nechci a budeme rozmazlovat ted jen tu mladší. Bez pejska jsem nezustala, když se totak vezme ;-) Ješte jednu prdleku máme. měli jsme první boxerku Sárinku. tu jsme nechali připustit, měli jsme 9 štenátek a já si nechala jednu čubičku Tequilku :) sarinka umřela, Teq se nepodařilo připustit, takže jsme si museli další koupit ;-) tak ted je Teq nahoře se svojí maminkou Sárinkou a dokonce jedním bráškou... Ale časem si zase boxerku pořídím ... Ta ztráta bolí, ale jednou odejde každý a za ty roky ( u teq 8 let) radosti a lásky to stojí *wave*
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod aleka » čtv 06. čer 2013 19:52:17

je nadherny *sun* *sun* *sun*
prezivas smutne obdobie, Tvoje rozhodnutie bolo urcite tazke, ale spravne . tiez som si tym presla a doteraz mi je tazko, ked si na to spomeniem :cry: . cas zahoji rany na dusi, nadherne spomienky ostanu do konca zivota.....
drz sa
aleka
Stálý člen fóra

Úroveň: snaziaci sa zaciatocnik - samouk

Příspěvekod Skippka » pát 07. čer 2013 9:37:51

Myslím že důstojná památka :-) Moc hezký kousek.
Teq už bude dobře, myslím, že jsi jedna z mála majitelů co ví, kdy je čas :(
I pád na držku je pohyb vpřed...
Skippka
Moderátor

Úroveň: malý břídil

Příspěvekod mnaaauu » pát 07. čer 2013 23:30:52

Skippka píše:Myslím že důstojná památka :-) Moc hezký kousek.
Teq už bude dobře, myslím, že jsi jedna z mála majitelů co ví, kdy je čas :(

Děkuju :oops: no týden před tím jsem říkala, že ne, že jí přeci nezabiju :cry: Ale pak to rozhodnutí přišlo uplně samo. Dokonce jsem to byla já kdo tak rozhodl u nás doma, kdo zavolal veterináře a byla jsem s ní opravdu do poslední chvíle :( A někde uvnitř vím ,že to bylo sice moje nejtežší, ale nejsprávnější rozhodnutí. Teq byla jedno z našich devíti štěnátek. Já jí pomohla naší první boxerce odrodit. Měla jsem jí od narození a byla semnou i tu poslední chvíli... A mezi tím, bylo skvelých víc než 8 let :) a na ty se vyplatí vzpomínat. A děkuji všem za hezká slova a podporu. *wave*
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Zpět na Náhrdelníky