psathyrella píše:Zajímalo by mě, proč chce po mně přihlašovací formulář jako povinnou položku moje telefonní číslo....
smilegirl píše:Dobrý den, u toho "tyrkysu" se jedná o pravý tyrkys nebo umělý (tyrkenit nebo syntetika). Cena totiž pravému moc neodpovídá, tak mě to zajímá. To samé u křepelčího kamene - je to přírodní kámen nebo uměle vyrobený kámen? Předem dík za odpověď.
Jindra Modrý obchod píše:smilegirl píše:Dobrý den, u toho "tyrkysu" se jedná o pravý tyrkys nebo umělý (tyrkenit nebo syntetika). Cena totiž pravému moc neodpovídá, tak mě to zajímá. To samé u křepelčího kamene - je to přírodní kámen nebo uměle vyrobený kámen? Předem dík za odpověď.
Milá smilegirl, tyrkys i křepelčí kámen v naší nabídce jsou rekonstruované minerály. Cena Vám napověděla více než správněHezký den, Jindra
smilegirl píše:Jindra Modrý obchod píše:smilegirl píše:Dobrý den, u toho "tyrkysu" se jedná o pravý tyrkys nebo umělý (tyrkenit nebo syntetika). Cena totiž pravému moc neodpovídá, tak mě to zajímá. To samé u křepelčího kamene - je to přírodní kámen nebo uměle vyrobený kámen? Předem dík za odpověď.
Milá smilegirl, tyrkys i křepelčí kámen v naší nabídce jsou rekonstruované minerály. Cena Vám napověděla více než správněHezký den, Jindra
Není potom tedy název "tyrkys" trochu klamání zákazníka, když zde není informace o původu kamene? Myslím, že i slovník toto slovo vyloží jako minerál, tak proč pod ním prodáváte napodobeninu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků