machichi píše:já používám běžně dostupné akrylové barvy...někdo olejové
jilinka píše:machichi píše:já používám běžně dostupné akrylové barvy...někdo olejové
a pečeš to i s barvama nebo barvíš až pak?
gianelle píše:celkem dobrou službu by mohly udělat i nějaké pudry a takové věci - vlastně postačí i laciné oční stíny z tržnice
jilinka píše:machichi píše:já používám běžně dostupné akrylové barvy...někdo olejové
machichi píše:jilinka píše:machichi píše:já používám běžně dostupné akrylové barvy...někdo olejové
Na takovou tu patinku to matlám až po upečení, ale třeba u falešnýho tyrkysu jsem to s akrylkou pekla. Použít se dají i různý razítkovací polštářky, co se používají na scrapbook....tam je pak ale potřeba to na závěr lakovat jako u pudrů. Jj, zkoušela jsem i oční stíny, jak píše Gi.
jilinka píše:machichi píše:jilinka píše:a pečeš to i s barvama nebo barvíš až pak?
Na takovou tu patinku to matlám až po upečení, ale třeba u falešnýho tyrkysu jsem to s akrylkou pekla. Použít se dají i různý razítkovací polštářky, co se používají na scrapbook....tam je pak ale potřeba to na závěr lakovat jako u pudrů. Jj, zkoušela jsem i oční stíny, jak píše Gi.
oční stíny jsem taky zkoušela, ale právě ta barva se mi zdá, aby nebyla nějak jedovatá v troubě... ono ale asi stačí samotný fimo...
Zpět na Fimo a jiné modelování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků