Máte s ním, prosím, někdo zkušenost? Vypadá to docela zajímavě, ale přeci jen sedm stovek je za hračku dost

jilinka píše:doporučuju ten šroubovací, i když je dražší.
U toho z odkazu to sám člověk rukou asi neprotlačí, mívají pak k tomu ještě takovou tu pistoli jako k silikonovým tmelům, aby ten píst šel posouvat... Hmota nacpaná dovnitř je totiž docela tuhá... Ale jestli to vyzkoušíte, jak to jde, dejte vědět
jilinka píše:doporučuju ten šroubovací, i když je dražší.
U toho z odkazu to sám člověk rukou asi neprotlačí, mívají pak k tomu ještě takovou tu pistoli jako k silikonovým tmelům, aby ten píst šel posouvat... Hmota nacpaná dovnitř je totiž docela tuhá... Ale jestli to vyzkoušíte, jak to jde, dejte vědět
zehaz píše:jilinka píše:doporučuju ten šroubovací, i když je dražší.
Bohužel mám tento nešroubovací, a musím souhlasit, že to jde těžce, i když se hmota hodně prohněte. Pomoc je ale docela snadná. Na špejli namotám chuchvalec vaty, tu namočím do oleje, a stěny uvnitř celé promastím. Potom už to jde docela dobře. I když si myslím, že ten šroubovací je asi lepší. Když já jsem ho kupovala, ještě na trhu tento typ nebyl.
great.girl píše:Taky mi přijde extruder celkem drahý, takže se chystám ho zkusit vyrobit![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Zf_m9H3WjYk
jilinka píše:už jsem vyhodila peníze za jiné blbosti, zatímco investici do extrudéru považuju za dobrou... Pravda, něco se mi vrátilo, protože jsem udělala návod a dostala za to nějakej Cernit, ale i kdyby ne, tak ten výsledek, co z toho leze, stojí za těch několik stovek
Zpět na Fimo a jiné modelování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků