![Obrázek](http://pictureup.cz/picture/verejny/41704170buchta.jpg)
Těsto:
180 g cukr moučka
320 g hladká mouka
2 lžíce skořice nebo perníkové koření
půl lžíce kypřícího prášku
2 vejce
50 g máslo
2-3 lžíce med
Vše smíchat dohromady, těsto zpracovat, nechat odležet v chladu, cca 1-2 hodiny.
Náplň:
švestková povidla (dávám tak tři čtvrtiny klasického kelímku s povidlama), kokos (dle chuti), 2 lžíce rumu (na zředění, povidla jsou tuhá, tak nějak tak, aby to nebylo tuhé, ale zase ne úplně řídké
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Natřít na vyválené těsto, posypat ořechy, přeložit jako štrůdl, potřít vejcem, propíchnout vidličkou, na pečícím papíře cca 20 minut 150 - 200°C v elektrické troubě. Lépe se to zpracovává, když se hrouda těsta rozdělí na dvě části a pak se vyválí a natře, lépe se to přenáší i na plech.