Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Tak pro mě Jilinka - sice film neznám, ale hned mě výtvor zaujal, protože podle obrázku z filmu by k hrdnince padl jako ulitý. Dále pak hlasuju pro Gi a Maiwu - skvělé freeformy, které obdivuju a jednou se k nim snad taky dokopu
Teda holky,skvělé téma!Tentokrát bych dala hlas všem.Vede u mě jednoznačně Jilinka film můžu.Po té Klára,Medvědice,Machcichi .Přestože sci-fi není moje parketa,je šperk od Gi dokonale vystihující.
Jill - klasika je prostě klasika Anchesenamon - perfektně vystižený styl, přestože odhadem a pohledem ne tak náročné na šití jako třeba freeformy. Zkrátka a dobře šperk sedne jako ulitý. Medvědice - pro zpracování, netradiční kombinaci a odvahu. Klobouk dolů!