Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Jelikož v lednu už nám bude zima lézt krkem, tak jsem si usmyslela zadat štavnaté barevné témátko na zahřátí a rozveselení chmurné nálady nás trudomyslných. Tvořte s optimismem, energií a barevným nadšením cokoli vás napadne. Materiálu a fantazii se meze nakladou inspirační obrázky: ctěte prosím pravidla souteží: viewtopic.php?f=57&t=775
Duhový "mozkový" vzor jsem se naučila na kurzu s Petrou Nemravovou a je to můj momentálně nejoblíbenější. Mám už duhové náušnice, několik náhrdelníků, sponu do vlasů, dokonce i prstýnek. A mým prvním příspěvkem do soutěže "Téma měsíce" je tenhle náramek:
U mě vedou Terezka, Peťka, Corvusenka, Jytka a samozřejmě Klára (přijde mi, že ta nevytvoří nic, při čem by mi nepadala čelist, ale takových je vás tady moc)
Nemůžu si pomoct, ale k duze mi nejvíc sedlo fimo. Takže za mě corvusenka, Peťka a Jytka. Extra ocenění navíc mimo soutěž mám ještě pro LejdyTerr za originální pojetí.
tak jsem zahlasovala, a až mě to mrzí, jak jsem tuctová, samozřejmě jsem se trefila do prvních tří, jak hlasovali i ostatní Že by byly ty 3 opravdu objektivně nej?
no já jsem si zahlasovala za Leňasku (to její háčkování se mi prostě líbí), za Jytku (její fimo = geniální!) a Ledního medvídka (veeliké náuše já můůůůžu )