gianelle píše:pokud by se něco takového mělo dělat, byla bych proto, aby se vztahovalo na všechny vítěze - třeba "kdo vyhraje, tři měsíce nesoutěží" - ať už má čárek kolik chce. Poslední tři vítězové budou mít "dovolenou", ale na druhou stranu to nebude tak dlouhá doba, aby je to zcela odradilo od soutěžení a zjistit jestli účastník náhodou v minulých třech měsících něco nevyhrál bude celkem snadné (podle toho, kdy zadával poslední soutěžní téma).
mnaaauu píše:Sigel, mě třeba jde o to užít si vyhlašování tematu, vymyslet neco a být součástí tě souteže............ Prostě se nějak zapojit.... a ne jen já, ale myslím žen ás je víc........
Sigel píše:mnaaauu píše:Sigel, mě třeba jde o to užít si vyhlašování tematu, vymyslet neco a být součástí tě souteže............ Prostě se nějak zapojit.... a ne jen já, ale myslím žen ás je víc........
Koukala jsem na jedno francouzské fórum, už si fakt nepamatuju, které to bylo, měli jednak tyhle měsíční témata, jednak někdy prostě nezávislé téma jen tak. Co tak pro ty, kteří mají nápady na výzvy, ale nedostanou se k té pitomé čárce, aby mohli vyhlásit téma, zavést nějakou takovou možnost? Jednorázové soutěže, nezakládat z toho "seriály", kde by se nahromadila hrstka vítězících a hromada nespokojených, prostě jednorázovka? Každý, kdo sem vložil nějaký počet korálkových výrobků (nebo založil určitý počet témat se svými výrobky, aby to někdo nezískal za např. 10 stejných párů náušnic v jednom tématu, ale za 10 kousků, na kterých je vidět vztah ke korálkování), by mohl vyhlásit své téma dejme tomu 2x za rok?
Hroška píše:ale zpatky k matematice.. pokud tu nejde o tu carku ale o vymysleni tematu, tak krome tech neserialoych soutezi by treba mohly borkyne co uz se navymyslely az hruza vybrat treba nekoho jineho (napr. kdo tez soutezil, mel hodne bodu - treba 2. nebo 3./borkyni co vyhrala se nejvic libi a jeste nikdy nevymyslel) a nechat to vymysleni tematu na nem (ok ni).. ale to je samozrejme nevhodne davat jako pravidlo.. to by mohla byt dobra vule..
gianelle píše:Hroška píše:ale zpatky k matematice.. pokud tu nejde o tu carku ale o vymysleni tematu, tak krome tech neserialoych soutezi by treba mohly borkyne co uz se navymyslely az hruza vybrat treba nekoho jineho (napr. kdo tez soutezil, mel hodne bodu - treba 2. nebo 3./borkyni co vyhrala se nejvic libi a jeste nikdy nevymyslel) a nechat to vymysleni tematu na nem (ok ni).. ale to je samozrejme nevhodne davat jako pravidlo.. to by mohla byt dobra vule..
Pokud budou takovéto soutěže pokračovat i nadále, s dovolením bych tento návrh použila
gianelle píše:on by nebyl problém takovou "čestnou zadavatelku" taky značit, podobně jako výherce - třeba jenom čárkou bez titulu, hvězdičkou nebo něčím takovým
Hroška píše:gianelle píše:on by nebyl problém takovou "čestnou zadavatelku" taky značit, podobně jako výherce - třeba jenom čárkou bez titulu, hvězdičkou nebo něčím takovým
nebo tak, ale aby tam tech oznaceni za chvili nebylo nak moc.. nicmene cestna zadavatelka se muze zrusit, pokud se stane vitezkou
gianelle píše:každý může mít udělenu jenom jednu "hodnost", takže pokud by čestná zadavatelka zvítězila, byla by z ní už "pouze" borkyně měsíce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník