Sigel píše:Dovolím si upozornit, že nejsem SiEgel (už se to tu vyskytlo vícekrát), ale Sigel, můj poněkud pubertálně laděný nick nemá s německým příjmením nic společného...
no právěže není, když jste tu dvěhaany píše:Jeee, ta ciarka... asi zase urobim nejaku kabelku, len tak, pre radost![]()
Pohoda, to sa stava... od detstva mi pridavaju jeden dlzen v priezvisku, toto je uz malickost
haany píše:*rofl1* Citala som a som v soku... (skoro som sa bodla do prsta) Likra az za mnou?
Likra píše:haany píše:*rofl1* Citala som a som v soku... (skoro som sa bodla do prsta) Likra az za mnou?
ano, až za tebou, co se divíš? Jednak jsem se zúčastnila jen sporadicky, dalo by se to myslím spočítat celkem za všechny ty roky na prstech jedné ruky, jednak tu jsou velice šikovné korálkářky (včetně tebe), které si bodíky zaslouží...
haany píše:Likra píše:haany píše:*rofl1* Citala som a som v soku... (skoro som sa bodla do prsta) Likra az za mnou?
ano, až za tebou, co se divíš? Jednak jsem se zúčastnila jen sporadicky, dalo by se to myslím spočítat celkem za všechny ty roky na prstech jedné ruky, jednak tu jsou velice šikovné korálkářky (včetně tebe), které si bodíky zaslouží...
No, divim, lebo si vazne skvela, tvoje veci maju tvoj styl, na ktory sa dobre pozera a da sa pekne rozoznat... ale asi mas pravdu, nesutazis velmi... inak by si zrejme bola predo mnou, a to zasluzene![]()
![]()
A dakujem
Majka píše:Celoroční sčítání mě taky napadlo, už jsem to zažila jinde. Je to pak docela motivující, protože kdo se účastní často, má pak v celoročním hodnocení lepší příčku. Pak je otázka, jestli sčítat body nebo umístění - tam pak čím nižší číslo, tím líp.
medvedice píše:Sigel a Hroško, dobrý nápady na "Mimořádné téma" a "čestnou zadavatelku" oboje to zní zajímavě
Sigel píše:Jinak já to mám s účastí bídně: 2009 - 1x, 2010 - 0x, 2011 - 1x a 2012 - 2x (zatím).
medvedice píše:Sigel píše:Jinak já to mám s účastí bídně: 2009 - 1x, 2010 - 0x, 2011 - 1x a 2012 - 2x (zatím).
ty jo,tak to máš dost slušnou úspěšnost! (50%)![]()
to jsi lepší
jilinka píše:takže třeba Teri by si asi zasloužila titul: Bronzová borkyně roku 2011i když nemá čárku ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník