Během chvilky máš vygenerovaný barvičky dle svého obrázku, zkoušela jsem to na fotce.
Myslím, že ten odkaz už tady někde je.

ridaska píše:Morgainne dobrej generátor na barvy je tady : http://bighugelabs.com/colors.php
Během chvilky máš vygenerovaný barvičky dle svého obrázku, zkoušela jsem to na fotce.
Leela píše:Pochvala za téma měsíce! Možná se taky jednou hecnu, když bude čas
setapouch píše:Ještě mám drobný upřesňující dotaz: z barevnice, kterou si vyberu musím použít všechny barvy (odstíny) nebo si můžu vybrat třeba jen tři? a pokud všechny, bude se nějak posuzovat poměr zastoupených barev nebo stačí jedna (dvě) hlavní barvy a k nim jenom drobné doplnění v těch ostatních odstínech?
MajkaHus píše:Hurááá konečně se můžu zapojit i jásuper téma na květen
medvedice píše:joo barevný kombinace, to by se to tvořilo
a co téma dubnové? už je skoro konečná a jen jedna odvážná? to už je skoro na rekord "téma s nejméně příspěvky"tedy na to,že to téma je v podstatě volné a dá se na to napasovat kdeco.. uvidíme,třeba budu ještě překvapená.. ale pokud nikdo nemá nějaké esíčko v rukávu,tak aspon bude jednoduché hlasování
medvedice píše:joo barevný kombinace, to by se to tvořilo
a co téma dubnové? už je skoro konečná a jen jedna odvážná? to už je skoro na rekord "téma s nejméně příspěvky"tedy na to,že to téma je v podstatě volné a dá se na to napasovat kdeco.. uvidíme,třeba budu ještě překvapená.. ale pokud nikdo nemá nějaké esíčko v rukávu,tak aspon bude jednoduché hlasování
mnaaauu píše:medvedice píše:joo barevný kombinace, to by se to tvořilo
No pokud mohu mluvit za sebe, tak já jsem z toho tematu na větvi ještě teďco to je? googlila jsem a asi sci-fi kniha, že ? Jenže, mezi námi děvčaty, jak se dá tvořit něco na něco o čem človek nemá ani páru, že to existuje?
Já čtu psychologické thrilery a historickou beletrii. Sci-fi jde uplně mimo mě...
To téma, bylo jen pro ty kdo to znají, kdo to četl, nebo kdo se o sci-fi trochu zajímá. Osatní jsme strouhali
NEjdřív jsem myslela, když se to tema tady objevilo ,že všichni budem delat rybky, zeleno utravu, rybníky, rybáře a rybaření ))))))))))))) pak jsem to otevřela, spadla mi čelist až do sklepa a nezavřela jsem jí do teĎ )))))))) Myslím, že to bylo thema pro určitou skupinu lidí. Do níž já teda nepatřila
Morag píše: ...
“Ale ty plány byly vyvěšeny...”
“Vyvěšeny? Musel jsem je nakonec jít hledat do sklepa.”
“Tam je oddělení, kde je vyvěšují.”
“S baterkou.”
“Asi byl zrovna výpadek proudu.”
“A schody zřejmě taky vypadly.”
“Podívejte se, našel jste to oznámení nebo ne?”
“Ale jo, našel. Na dně zamčené registračky, a tu vecpali na zrušený záchod a na dveře dali ceduli Pozor, zlý leopard!
Majka píše:Květnové "barevné" téma je prima, celý večer jen prohrabuju krabice se zásobama
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků