haany píše:Ja mam otazku na indianovPrave som si pozerala moje zasoby... a mam tu par peruanskych rucne robenych a malovanych keramickych koralok z muzea v Prahe... musia to byt len severoamericki indiani?
Morgainne píše:Já sice v květnovém tématu nesoutěžím, protože časově bych to nezvládla, ale zdá se mi, že jsem jediná, kdo tu paletu vidí jako "studená hnědá-tmavě hnědá-oranžovočervená-korálová-tmavě šedá. Docela mě překvapují příspvěvky ve výrazně červené a černé.Máte to ještě někdo taky tak, ať si nemyslím, že jsem jediná barvoslepá?
popopopo píše:Můžu jako zadavatel tématu taky hlasovat?
kikina píše:Omlouvám se, pokud to bude vypadat jako přilévání oleje do ohně, ale zaujala mne v tom dohadování o IP adresách informace od Miry (nevím, zda to mám skloňovat, když jde o přezdívku), že všichni zaměstnanci mají stejnou IP adresu. Já jsem takový počítačový nedouk, ale myslela jsem (matné vzpomínky na školní léta), že IP adresa dokáže jednoznačně určit přímo konkrétní počítač. Jak říkám, jen velmi matně si to vybavuji, ale myslela jsem, že tato adresa se skládá z několika částí (oddílů nebo tak něco) a ten poslední kus je právě přímo ten "jedinec" - jsem úplně mimo, co?
kikina píše:Aha, díky, já si to představovala zhruba tak, že IP adresa je pro PC něco jako pro nás rodné čísloTakže jestli to teď správně chápu, když má strakam s někým stejnou IP adresu, znamená to jen, že se přihlašují ze stejné sítě?
stehlik píše: Dneska jsem si domů přinesla bakalářský diplom z informačních technologií, ale teda sítě jdou mimo mě, takže jenom tak ve zkratce...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků