mkdenika píše:aby si někdo myslel, že jsem vyhrála neprávem, nemám to zapotřebí...
gianelle píše:popopopo, taky jsem si toho všimla a už jsem to znovu odemkla, takže hlasování může probíhat dále podle plánu.
(ale prosím bez příspěvkůnechejme to vychladnout
)
Tangled píše:Krásné téma, které u mě vyvolává neodolatelnou představu lenošení. Tak nevím, jestli najdu motivaci něco tvořit, když si představuju poflakování na pláži
mnaaauu píše:Tangled píše:Krásné téma, které u mě vyvolává neodolatelnou představu lenošení. Tak nevím, jestli najdu motivaci něco tvořit, když si představuju poflakování na pláži
Tak pro tebe to podám jinakpředstav si že jsi členkou eko organizace.... na pláži jsi od rana do večera zachraňuješ vyvrhnuté verlyby a delfíny, nemocné rybky a tak
Pro tebe žádné lenošení... Při té praci se ani nezastavíš a když, tak jen na chviličku a to je ta chvíle kdy se zahledíš na modré vlny moře, písek tě dře v botách a slunce pálí do ramen
Tenhle obrázek ti utkví v hlavě a ty poté hned co se vratíš domů plná skvělého pocitu ze zachráněných zvířátek a dobře odvedené prace, se posadíš ke korálkům a budeš u nich relaxovat a vznikne šperk, který ti připomene ty chvíle u moře
Už tě to více motivuje?
haany píše:Ja uz som prisla na to, ako zakomponovat ten ustredny motiv do sperku, uz len dokoncit dva ine sperkya nabrat odvahu na tu sialenost...
gianelle píše:cokoliv, může být i kabošon, návlekový materiál nebo třeba i vlastnoručně dělané komponenty třeba z fima nebo pryskyřice. Upřesním to v zadání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků