popopopo píše:Tak to mě tedy taky mrzí, pokud někdo nevyfotí vše, co si vezmeJinak já se přiznávám, že jsem si z jednoho pytlíčku červených a černých korálek od veverkahela vybrala pár a zbytek vrátila, protože jsem věděla, že je nezpracuju a jiné by se mohly hodit(ale rozhodně jsem nenechala prázdný pytlík se třemi korálky). Takže za to se omlouvám a příště pytlík za pytlík.
Morgainne píše:No já se přiznám, že jsem si taky brala třeba půlku balíčku nebo několik korálků ze směsky. Nevěděla jsem, že se to nemůže. Pochopila jsem z komentářů holek přede mnou, že si vzaly pár korálků a další tam zbyly, takže jsem to udělala taky tak.Třeba korálky na této fotce - spajky si přede mnou brala už popopo, rolničky a modré maličké rivolky taky měl už někdo přede mnou a já jsem si jich vzala taky jen pár, všechny bych nevyužila a přišlo mi škoda, aby si nevybrala i další holky. Stejně tak ten kamínek, taky jsem byla už několikátá, kdo si vzal. A ještě jsem tam další nechala.
Nevím, jestli je to dobrý nápad, takhle to omezovat.
veverkahela píše:Nechám na vás, kolik do balíčku za co vložíte. Klidně balíčky rozebírejte, pulte, dělte. Jen z tohoto důvodu to prosím označte. Víc neřeším. Jde mi jen o to, aby to bylo fér i pro ty, co si berou načatý sáček. Bude vědět, že za něj stačí vložit menší. nebo si může za "cenu" jednoho balíčku, vzít část dalšího. Když dáte do balíčku víc, nic se nestane, ale když si někdo vezme polovinu mého sáčku, nemusí dávat celý ze svého. To, jestli ho dá, je na něm, a nám neublíží dát na pytlík lepítko se slovem odebráno. Jsem ráda, že se to vyjasnilo. Fotit jsem nestihla, bohužel je doma moc marodů a já to nestihla. V pondělí jde druhé kolo.
Mnia píše:Chtěla jsem se zeptat na to množství,píšete že má být stejné nebo větší a myslíte na váhu ? Nebo jen pohledově - objemově, abych to udělala správně
The Frail píše:Ahoj holky,
byla jsem od středy do pátku mimo ČR, a když ve schránce nebyl lísteček,tak jsem si říkala, že balíček ke mně ještě nedorazil a oddychla si, že nezdržuju. A teď sen na fóru dočítám, že jste mě z prvního kola úplně vynechali, což mě teda moc mrzí.
Doufám, že ještě není pozdě se přihlásit do druhého kola, a že se balíčku snad konečně dočkám....
veverkahela píše:Holky velice se omlouvám. Samozřejmě jde balíček první k Frail, jsme domluvené. Ale bohužel nastala malá komplikace. Psala jsem o nemocné rodince, nu a přítel měl tak hnusnou hnisavou angínu, že skončil na odstranéní hnisavých ložisek operací. Poštu nestíhám, vozím malého na hlídání, abych zařídila zbytek rodiny. Doufám, že pochopíte zdržení.
veverkahela píše:Holky velice se omlouvám. Samozřejmě jde balíček první k Frail, jsme domluvené. Ale bohužel nastala malá komplikace. Psala jsem o nemocné rodince, nu a přítel měl tak hnusnou hnisavou angínu, že skončil na odstranéní hnisavých ložisek operací. Poštu nestíhám, vozím malého na hlídání, abych zařídila zbytek rodiny. Doufám, že pochopíte zdržení.
veverkahela píše:Holky děkuju. Dnes ho probudili, ale je stále na jipce. Teď už bude klidněji. Balíček právě chystám a v pondělí by měl odcestovat. Až najdu kabel od foťáku vložím fotky co jsem vybrala já. Omlouvám se ještě jednou za zdržení a děkuji za pochopení.
hribejana píše:Ahoj, pohybujeme se, nebo az po novem roce? J
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků