Zkusme to!!!

Zapojte se do orignálního způsobu výměny materiálu mezi členy fóra

Re: Zkusme to!!!

Příspěvekod popopopo » čtv 28. lis 2013 20:00:21

Tak to mě tedy taky mrzí, pokud někdo nevyfotí vše, co si vezme :( Jinak já se přiznávám, že jsem si z jednoho pytlíčku červených a černých korálek od veverkahela vybrala pár a zbytek vrátila, protože jsem věděla, že je nezpracuju a jiné by se mohly hodit(ale rozhodně jsem nenechala prázdný pytlík se třemi korálky). Takže za to se omlouvám a příště pytlík za pytlík.
popopopo
Borkyně měsíce |

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 20:23:07

popopopo píše:Tak to mě tedy taky mrzí, pokud někdo nevyfotí vše, co si vezme :( Jinak já se přiznávám, že jsem si z jednoho pytlíčku červených a černých korálek od veverkahela vybrala pár a zbytek vrátila, protože jsem věděla, že je nezpracuju a jiné by se mohly hodit(ale rozhodně jsem nenechala prázdný pytlík se třemi korálky). Takže za to se omlouvám a příště pytlík za pytlík.

Bude to lepší. Vím, že jsem třeba posílala i menší množství korálků, ale to byli cennější korálky - ohňovky a broušené. Jinak jsem se snažila poslat to, co bych ocenila i já. Jsem ráda, že balíček vyšel, jen mě mrzelo, že někdo nevyfotil vše. Když už víš, že vše nespotřebuješ, můžeš si v jednom kole vzít a v druhém kole dát dva půlpytlíky co ti zbudou do jednoho. To už bych viděla jako schůdnější možnost, která může někoho potěšit.
veverkahela

Úroveň: Už něco umím

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 20:27:34

Tak a teď nevím a nemůžu dohledat. Byl balíček u The Frail? Byla přihlášená, v sešitě je odškrtnutá, ale nikde na fóru není, že by fotila balíček. Nevím, a mrzelo by mě, kdyby se na ni zapomnělo. Pokud se zapomnělo, omlouvám se.
veverkahela

Příspěvekod Morgainne » čtv 28. lis 2013 22:24:48

No já se přiznám, že jsem si taky brala třeba půlku balíčku nebo několik korálků ze směsky. Nevěděla jsem, že se to nemůže. Pochopila jsem z komentářů holek přede mnou, že si vzaly pár korálků a další tam zbyly, takže jsem to udělala taky tak.Třeba korálky na této fotce - spajky si přede mnou brala už popopo, rolničky a modré maličké rivolky taky měl už někdo přede mnou a já jsem si jich vzala taky jen pár, všechny bych nevyužila a přišlo mi škoda, aby si nevybrala i další holky. Stejně tak ten kamínek, taky jsem byla už několikátá, kdo si vzal. A ještě jsem tam další nechala.
Nevím, jestli je to dobrý nápad, takhle to omezovat.

Obrázek
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Morgainne » čtv 28. lis 2013 22:32:56

Ještě jsem chtěla dodat, že mě třeba vůbec nevadilo, že bylo v sáčku jen trochu rokajlu nebo dva tři korálky. Všechno se dá nějak zužitkovat, jde přece o překvapení a inspiraci novými korálky, ne o to, že si chci vybrat jak v obchodě. Mně se právě libilo, že je to takové variabilní.... že si z balíčku korálků vezme popopo, já a po mně ještě další dvě. Nevím, já bych třeba ty modré rivolky všechny nevyužila, stačí mi dvě na zkoušku, ale když si budu smět vzít jen celý balíček, tak to bude dost omezený výběr. Protože buď si teda celý sáček vezmu a bude mi to tu ležet nebo si teda nevezmu nic a celá výměna se smrskne na tři balíčky. To si myslím, že by byla škoda.
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 22:40:01

Morgainne píše:No já se přiznám, že jsem si taky brala třeba půlku balíčku nebo několik korálků ze směsky. Nevěděla jsem, že se to nemůže. Pochopila jsem z komentářů holek přede mnou, že si vzaly pár korálků a další tam zbyly, takže jsem to udělala taky tak.Třeba korálky na této fotce - spajky si přede mnou brala už popopo, rolničky a modré maličké rivolky taky měl už někdo přede mnou a já jsem si jich vzala taky jen pár, všechny bych nevyužila a přišlo mi škoda, aby si nevybrala i další holky. Stejně tak ten kamínek, taky jsem byla už několikátá, kdo si vzal. A ještě jsem tam další nechala.
Nevím, jestli je to dobrý nápad, takhle to omezovat.

Obrázek

Já vím, že je to možná kruté omezení, ale férové vůči těm, co to poslali. Třeba by si někdo vzal celý pytlík, ale jen část se mu nehodí. Asi bych si uměla představit to, že si ze dvou pytlíků odsype někdo půlku, ale to co mu zbude, dá do jednoho sáčku. vlastně si vezme jeden pytlík a jeden poupraví. Já jsem posílala 5g bílo modrého a 5g bílo zeleného v samostatných pytlících v jednom větším sáčku. To je také způsob. Jen bych prostě neměnila množství v sáčku. Šlo by to takto? Bylo by to ohleduplné pro obě strany.
veverkahela

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 22:45:20

Nebo k sáčku sešívačkou napsat, že byla část odebrána. To je také možnost.
veverkahela

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 22:46:56

Nechci nikoho omezovat ve výběru. To v žádném případě. Pokud se označí, že z něj již něco ubylo, bude to potom bez dohadů.
veverkahela

Příspěvekod Morgainne » čtv 28. lis 2013 23:12:14

Já jsem třeba balíčky chystala už tak, že jsem počítala s tím, že se v tom holky budou různě přehrabovat, vybírat atd.
Dala jsem do balíčku víc druhů komponentů nebo korálků. Nemám tolik zip sáčků, takže jse záměrně dala do jednoho víc věcí s tím, že si každá vybere, co se jí líbí.

Asi není problém k sáčku napsat, že jsem si vzala jeden kamínek nebo pět korálků, nebo půlku sáčku rokajlu. Akorát moc nechápu k čemu je dobré, když ke mně doputuje sáček a na něm bude napsáno, že si někdo už vzal tři korálky, já napíšu, že jsem si vzala dva a dalších sedm pošlu dál.
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod veverkahela » čtv 28. lis 2013 23:35:51

Je jasné, že když jsou v balíčku dva komponenty stříbrné a dva zlaté a já používám jen stříbrné, zlaté pošlu dál. Mě šlo pouze o to, že pošleš deset pytlíků, někdo si ze dvou jen odsype a přidá dva pytlíky. Někdo další vezme zbytek a zase přidá dva pytlíky. Šlo mi jen o to, aby se označilo, že je třeba polovina odsypaná, to znamená, že když si odsypeš ze dvou, přidáš jen jeden a když označíš pytlíky, že sis půlku vzala, tak človíček, který si vezme ty dvě půlky po tobě, vloží také jen jeden sáček. To nebylo myšleno nijak zle. Asi jsem se měla hned na začátku líp vyjádřit.
veverkahela

Příspěvekod Morgainne » pát 29. lis 2013 8:21:47

Jo takhle :D já jsem to totiž vůbec nepochopila, proč to chceš označovat, že někde už chybí půlka balíčku :-) Já jsem to takhle vlastně stejně vždycky dělala .... když jsem si vzala dva menší balíčky rokajlu, přidala jsem místo něj jeden velký. Přijde mi to automatické, proto mi vůbec nedošlo, že to někdo nedělá a ty to teď musíš zdůrazňovat :-)
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Feline » pát 29. lis 2013 18:19:21

Přiznávám, že jsem si taky vybrala z pytlíčků korálky, které určitě použiju, zbylé se pak můžou hodit někomu jinému. Nedalo by se to vyřešit zásadou že vždycky do balíčku vložím víc než jsem si vybrala ? Jinak pro příště se polepším a už vybírat nebudu *wave*
Feline

Úroveň: mírně pokročilý notorický samouk

Příspěvekod veverkahela » sob 30. lis 2013 0:35:45

Nechám na vás, kolik do balíčku za co vložíte. Klidně balíčky rozebírejte, pulte, dělte. Jen z tohoto důvodu to prosím označte. Víc neřeším. Jde mi jen o to, aby to bylo fér i pro ty, co si berou načatý sáček. Bude vědět, že za něj stačí vložit menší. nebo si může za "cenu" jednoho balíčku, vzít část dalšího. Když dáte do balíčku víc, nic se nestane, ale když si někdo vezme polovinu mého sáčku, nemusí dávat celý ze svého. To, jestli ho dá, je na něm, a nám neublíží dát na pytlík lepítko se slovem odebráno. Jsem ráda, že se to vyjasnilo. Fotit jsem nestihla, bohužel je doma moc marodů a já to nestihla. V pondělí jde druhé kolo.
veverkahela

Příspěvekod Mnia » sob 30. lis 2013 6:19:02

Chtěla jsem se zeptat na to množství,píšete že má být stejné nebo větší a myslíte na váhu ? Nebo jen pohledově - objemově, abych to udělala správně *wave*
Mnia

Příspěvekod Morgainne » sob 30. lis 2013 9:23:34

veverkahela píše:Nechám na vás, kolik do balíčku za co vložíte. Klidně balíčky rozebírejte, pulte, dělte. Jen z tohoto důvodu to prosím označte. Víc neřeším. Jde mi jen o to, aby to bylo fér i pro ty, co si berou načatý sáček. Bude vědět, že za něj stačí vložit menší. nebo si může za "cenu" jednoho balíčku, vzít část dalšího. Když dáte do balíčku víc, nic se nestane, ale když si někdo vezme polovinu mého sáčku, nemusí dávat celý ze svého. To, jestli ho dá, je na něm, a nám neublíží dát na pytlík lepítko se slovem odebráno. Jsem ráda, že se to vyjasnilo. Fotit jsem nestihla, bohužel je doma moc marodů a já to nestihla. V pondělí jde druhé kolo.

OK, budem psát odebráno *wave*
Tak vyfoť, až ti bude dobře, ať víme, sis vybrala ty :)
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Feline » sob 30. lis 2013 15:00:19

*thup*
Feline

Příspěvekod veverkahela » sob 30. lis 2013 18:51:03

Mnia píše:Chtěla jsem se zeptat na to množství,píšete že má být stejné nebo větší a myslíte na váhu ? Nebo jen pohledově - objemově, abych to udělala správně *wave*

O množství nejde. Sama si odhadneš co dáš. Jde jen o to, že někdo připraví balíček, a čeká za něj jeden. Když ho někdo načne, tak za ten načnutý, už není potřeba dát celý. Pokud si vezmeš dva načnuté, vložíš jeden, nebo jen vložíš místo načnutého třeba jehlu na šití korálků, nebo pár ketlovacích jehel. Představivosti se meze nekladou. Jdu fotit svůj výběr...
veverkahela

Příspěvekod rempa » ned 01. pro 2013 13:01:50

A je možné vložit i FIMO donut?
rempa

Příspěvekod The Frail » pon 02. pro 2013 13:20:25

Ahoj holky,
byla jsem od středy do pátku mimo ČR, a když ve schránce nebyl lísteček,tak jsem si říkala, že balíček ke mně ještě nedorazil a oddychla si, že nezdržuju. A teď sen na fóru dočítám, že jste mě z prvního kola úplně vynechali, což mě teda moc mrzí :-(.
Doufám, že ještě není pozdě se přihlásit do druhého kola, a že se balíčku snad konečně dočkám....
nothing can stop me now
The Frail

Úroveň: pokročilejší začátečník stále se učící a zkoušející nové techniky

Příspěvekod Morgainne » stř 04. pro 2013 9:32:19

The Frail píše:Ahoj holky,
byla jsem od středy do pátku mimo ČR, a když ve schránce nebyl lísteček,tak jsem si říkala, že balíček ke mně ještě nedorazil a oddychla si, že nezdržuju. A teď sen na fóru dočítám, že jste mě z prvního kola úplně vynechali, což mě teda moc mrzí :-(.
Doufám, že ještě není pozdě se přihlásit do druhého kola, a že se balíčku snad konečně dočkám....

Nevzpomínám si, jestli tvoje jméno byla škrtnuté nebo ne, když byl balíček u mě, ale řekla bych, že když se stala tahle chyba, že by měl balíček odputovat k tobě jako první v druhém kole:-) Nebo už od Helči odputoval někam jinam?
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod veverkahela » stř 04. pro 2013 10:47:22

Holky velice se omlouvám. Samozřejmě jde balíček první k Frail, jsme domluvené. Ale bohužel nastala malá komplikace. Psala jsem o nemocné rodince, nu a přítel měl tak hnusnou hnisavou angínu, že skončil na odstranéní hnisavých ložisek operací. Poštu nestíhám, vozím malého na hlídání, abych zařídila zbytek rodiny. Doufám, že pochopíte zdržení.
veverkahela

Příspěvekod popopopo » stř 04. pro 2013 12:41:03

veverkahela píše:Holky velice se omlouvám. Samozřejmě jde balíček první k Frail, jsme domluvené. Ale bohužel nastala malá komplikace. Psala jsem o nemocné rodince, nu a přítel měl tak hnusnou hnisavou angínu, že skončil na odstranéní hnisavých ložisek operací. Poštu nestíhám, vozím malého na hlídání, abych zařídila zbytek rodiny. Doufám, že pochopíte zdržení.

Já myslím, že si nemusíš dělat starosti, hlavně ať jste zdraví ;)
popopopo
Borkyně měsíce |

Příspěvekod The Frail » stř 04. pro 2013 15:18:31

veverkahela píše:Holky velice se omlouvám. Samozřejmě jde balíček první k Frail, jsme domluvené. Ale bohužel nastala malá komplikace. Psala jsem o nemocné rodince, nu a přítel měl tak hnusnou hnisavou angínu, že skončil na odstranéní hnisavých ložisek operací. Poštu nestíhám, vozím malého na hlídání, abych zařídila zbytek rodiny. Doufám, že pochopíte zdržení.

určitě, jak už jsem psala balíček počká. zdraví je přednější ;-)
nothing can stop me now
The Frail

Úroveň: pokročilejší začátečník stále se učící a zkoušející nové techniky

Příspěvekod Feline » stř 04. pro 2013 16:34:11

Času dost, hlavně se uzdravte *wave*
Feline

Příspěvekod veverkahela » pát 06. pro 2013 17:12:27

Holky děkuju. Dnes ho probudili, ale je stále na jipce. Teď už bude klidněji. Balíček právě chystám a v pondělí by měl odcestovat. Až najdu kabel od foťáku vložím fotky co jsem vybrala já. Omlouvám se ještě jednou za zdržení a děkuji za pochopení.
veverkahela

Příspěvekod Mnia » pát 06. pro 2013 22:36:00

*applause* zdraví nadevše, to je naprosto jasné !!!!
Mnia

Příspěvekod hribejana » pon 09. pro 2013 9:40:28

veverkahela píše:Holky děkuju. Dnes ho probudili, ale je stále na jipce. Teď už bude klidněji. Balíček právě chystám a v pondělí by měl odcestovat. Až najdu kabel od foťáku vložím fotky co jsem vybrala já. Omlouvám se ještě jednou za zdržení a děkuji za pochopení.

Tak hlavne, ze je to lepsi *wave*
hribejana

Úroveň: zkousim co se da:-) vetsinou uspesne, "siti" se venuju cca od listopadu 2012

Příspěvekod Morgainne » pon 09. pro 2013 14:57:23

Holky, mně prosím balíček až po Vánocích. Nechávám si ho posílat do práce a firma bude od 23.12. zavřená, fungujeme až od 6.1.2014, tak mě zařaďte kdyžtak až příští rok.
Dík.
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod hribejana » pát 20. pro 2013 5:53:17

Ahoj, pohybujeme se, nebo az po novem roce? J
hribejana

Úroveň: zkousim co se da:-) vetsinou uspesne, "siti" se venuju cca od listopadu 2012

Příspěvekod Morgainne » pát 20. pro 2013 7:59:50

hribejana píše:Ahoj, pohybujeme se, nebo az po novem roce? J

Myslím, že ne. Veverka Hela nekomunikuje ani na Fleru, tak má asi pořád ještě starosti.
Morgainne
Stálý člen fóra

PředchozíDalší

Zpět na "Pošli to dál"