Denčí píše:Tak holky je nás deset a to Mayim, Spouk, SarinkaST, Letty, Monula, Atayela, Tajemný-poutník, Vejujo, Jitka- a já. Zítra baliček zabalim a v uterý jedem do města takže ho odešlu ale ješte nevím kam. Má někdo speciální přání byt první. A jak už je to v jiné vlně dejte prosim na forum vědět když budete na dovči ať nám baliček neleží zbytečně dlouho na poště
Gwen píše:Denčí píše:Tak holky je nás deset a to Mayim, Spouk, SarinkaST, Letty, Monula, Atayela, Tajemný-poutník, Vejujo, Jitka- a já. Zítra baliček zabalim a v uterý jedem do města takže ho odešlu ale ješte nevím kam. Má někdo speciální přání byt první. A jak už je to v jiné vlně dejte prosim na forum vědět když budete na dovči ať nám baliček neleží zbytečně dlouho na poště
Hele, já jsem od začátku říkala, že chci do druhýho kola taky, tak nechápu, proč mě pořád vynecháváš??!!![]()
.... ale no tak nic, nebudu se už vnucovat
tajemny-poutnik píše:Gwen píše:Denčí píše:Tak holky je nás deset a to Mayim, Spouk, SarinkaST, Letty, Monula, Atayela, Tajemný-poutník, Vejujo, Jitka- a já. Zítra baliček zabalim a v uterý jedem do města takže ho odešlu ale ješte nevím kam. Má někdo speciální přání byt první. A jak už je to v jiné vlně dejte prosim na forum vědět když budete na dovči ať nám baliček neleží zbytečně dlouho na poště
Hele, já jsem od začátku říkala, že chci do druhýho kola taky, tak nechápu, proč mě pořád vynecháváš??!!![]()
a poslala jsi Denčí znovu svou adresu přes SZ?
tajemny-poutnik píše:já jsem se účastnila taky prvního kola a posílala jsem ji adresu když jsem se nenašla v prvním výpisu lidí na druhé kolo
Gwen píše:Denčí píše:Tak holky je nás deset a to Mayim, Spouk, SarinkaST, Letty, Monula, Atayela, Tajemný-poutník, Vejujo, Jitka- a já. Zítra baliček zabalim a v uterý jedem do města takže ho odešlu ale ješte nevím kam. Má někdo speciální přání byt první. A jak už je to v jiné vlně dejte prosim na forum vědět když budete na dovči ať nám baliček neleží zbytečně dlouho na poště
jitka- píše:Jé! Tak to jsem já!
jitka- píše:Ahojky!
Tak hlásím, že balíček mám doma. Je naprosto super!!!Jak jsem zběžně koukala do balíčku a do svých zásob, tak zítra poběžím dokoupit něco na výměnu, aby měly i ostatní děvčata radost (ještě že máme vedle ve městě Qítko
). Z toho, co mám nachystáno, jen prozradím, že snad potěším příznivkyně vinutek, minerálů a ozdobných kovových komponentů. Takže počítám, že balíček odešlu v pondělí nebo v úterý. papa
SarinkaSt píše:jitka- píše:Ahojky!
Tak hlásím, že balíček mám doma. Je naprosto super!!!Jak jsem zběžně koukala do balíčku a do svých zásob, tak zítra poběžím dokoupit něco na výměnu, aby měly i ostatní děvčata radost (ještě že máme vedle ve městě Qítko
). Z toho, co mám nachystáno, jen prozradím, že snad potěším příznivkyně vinutek, minerálů a ozdobných kovových komponentů. Takže počítám, že balíček odešlu v pondělí nebo v úterý. papa
Hmm,hmm to zní dobře...už se těším
tajemny-poutnik píše:taký se těšíte jako malý děti na Ježíška?![]()
![]()
vejujo píše:Balíček doplněn, odpoledne odeslán směr JihlavaPodací číslo: BX0347644409X
Denčí píše:Tak co baliček dorazil?
Letty píše:kočky, dnes jsem vůbec nestíhala, tak odešlu až zítra..ale prozradím, že balíček poputuje do Kyjova
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků