SarinkaSt píše:Hlásím, že balíček dnes dorazil, už mám i přebráno, zítra doplním a pokusím se odeslat
Plním slib a balíček dnes poputuje směr Břeclav...to aby to neměl moc daleko

SarinkaSt píše:Hlásím, že balíček dnes dorazil, už mám i přebráno, zítra doplním a pokusím se odeslat
monula píše:Tak balíček dorazil. Jen jsem doma (kam dorazil) a korálky mám v Brně, kam pojedu v pátek. tak hned pak balíček posílám dál. Omlouvám se za malé zpoždění, které vznikne. A jestli si to přečte Jana O. nebo Alžběta W. a je to možné, můžeme se domluvit na osobním předání, aby se to aspoň o toto urychlilo - to by bylo možné v pátek večer kolem 19:30
monula píše:Tak balíček dorazil. Jen jsem doma (kam dorazil) a korálky mám v Brně, kam pojedu v pátek. tak hned pak balíček posílám dál. Omlouvám se za malé zpoždění, které vznikne. A jestli si to přečte Jana O. nebo Alžběta W. a je to možné, můžeme se domluvit na osobním předání, aby se to aspoň o toto urychlilo - to by bylo možné v pátek večer kolem 19:30
Gwen píše:Předání balíčku proběhlo úspěšně, už je u mě doma. Musím tedy přiznat, že jsem se do něj zvědavě dobývala už v šalině![]()
První dojem je velmi kladný, zítra nebo v neděli ho přeberu ještě jednou, nafotím a půjde do světa.
Mayim píše:knoflíky(měla jsem jich trochu víc, no...
)
Gwen píše:Tak balíček jsem přebrala, doplnila a už je na cestě směr Jilemnice
Mayim píše:Gwen píše:Tak balíček jsem přebrala, doplnila a už je na cestě směr Jilemnice
hlásím, že balíček dneska dorazil a byl přebrán. Doplněn bude zítra a odeslán v pátek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků