odboryjana píše:omlouvám se, jestli tohle dávám do špatné rubriky, jsem tu první den, prosím tak se nezlobte,.. mám doma korálky asi za 10 tisíc korun, jsou většinou drobné malé lesklé barevné, vyměním za větší korálky klidně pytlíček Vašich korálek za 10 pytlíčků mých,či krmivo pro potkany, nepoužitou kosmetiku, dobíjecí kupon,... nejlépe osobní domluva a převzení!! jsem z Brna , pište na můj email odbory.jana@seznam.cz Já je nepotřebuji, ale jsem teď delší dobu nezaměstnaná, tak za něco co Vy nepotřebujete, ale mě to pomůže děkuji za Váš čas, prosím pište mi na email!! děkuji
Noxys píše:AHoj
Tak balíček už putuje, zítra by prý měl být na místě určení
http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php?barcode=DR0085602967X&locale=CZ&send.x=103&send.y=9&send=submit&go=ok
Veverkahela- no tak trošku na kuličky jsem, používám je na zakončování háčkovaných dutinek... Ale u mně se vždycky všechno využije.
Tangled píše:Tak balíček odputoval k popopopo do Brna.
Pojistila jsem ho, ale nevím kde mám najít to číslo, podle kterého se dá sledovat
Noxys píše:Já háčkuji i z těch úplně miniaturníchale ano lépe se háčkuje z 8/0, rychleji to přibývá
Tangled píše:Noxys píše:Já háčkuji i z těch úplně miniaturníchale ano lépe se háčkuje z 8/0, rychleji to přibývá
Též jsem šťastným majitelem háčku 0,75, ale na menší než 11/0 asi fakt nemám
lucka.H píše:Jé já Ti závidím ty twiny z balíčku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků