Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
hlasim ze balicek dorazil, ale odoslat ho stihnem az v stredu, lebo zajtra mam toho vela...a este mam taky dotaz...to co sa mi vratilo mam vylozit ale mam nechat?
ano preto som sa pytala, ale gabina ma pravdu balicek este nebol u vsetkych ...inak ten moj by mal byt poslany dnes tak drzte palec aby som stihla postu
no postu som stihla. teta postarka povedala ze balicek odide zajtra, ale v piatok ho uz bude mat........a neprezradim ....len dotycnu upozornim ze som zabudla dat ten listok s adresami do krabicky a uz som ju nechcela rozliepat tak je polozeny hore na nej tak pozor pri strihani papiera ....fotku ulovkov dodam
nie nie nebude ...ale ma napadlo vecer ze niektore balicky som asi zabudla oznacit ale niesom si ista ...jedna sa o take koralky-rokajl original este zabaleny
...aby som nezabudla a niekoho potesila,.. Vo stvrtok napokon mala zasla na postu a balicek by mal v utorok dojst do mesta, ktore bolo istu dobu v relativne nedavnej minulosti hlavnym mestom republiky A napokon som tam pridala este jednu vec