gianelle píše:angličtina lze nastavit v uživatelském panelu, další jazykové verze by se zřejmě musely nainstalovat.
Tak jako tak by se jiné jazykové nastavení týkalo jen "ovládacích prvků" fóra, nikoliv příspěvků
gianelle píše:Ne, takové nastavení na fóru neexistuje. Dost možná by bylo možné to přidat hromadně, ale to by bylo poněkud kontraproduktivní. Možná existuje nějaký plugin do prohlížeče, který by něco takového umožnil. Já osobně to řeším klikáním prostředním tlačítkem(kolečkem)
gianelle píše:Navrhuju rozdělení sekce s šitýma návodama do několika subfór - prozatím mě napadá
1) dělení podle stehů (peyote, herringbone, síťový steh, brick ... ) - podobně to mají francouzky na HDPS
nebo
2) dělení podle druhu výrobku (dutinky a kulaté šňůry, ploché šňůry, ploché tvary, 3D tvary ...)
s tím že přímo v obecném šicím tématu by se nechaly jenom dotazy nevztahující se k nějaké konkrétní technice či druhu výrobku.
Která z těchto variant se vám líbí víc?
Jo, přinese to určité komplikace v případě že nevíte kam dané téma vložit, ale na druhou stranu to dost zpřehlední procházení fóra, když tak mimoděk hledáte nějaké návody, co byste chtěli vyzkoušet.
Samozřejmě nejsem proti udělat podobné dělení v jakékoliv další sekci fóra
Martina píše:Sice jsem to psala Gi do SZ, ale odkázala mě sem, tak to napíšu pro všechny...
myslím si, že by se mohlo chytit i podtéma pro nákupy a to nákupy neúspěšné , mohly bychom se upozorňovat na ne moc vydařené nákupy materiálu, kdo kde byl čím a proč zklamaný , na co si dát pozor a pod. Dneska mi zrovna došel balíček a jsem docela vytočená . Byla by škoda, aby někdo udělal stejnou zkušenost...
renda píše:Ahoj, dala by se vložit funkce na neposouvání vlastních příspěvků nahoru? Myslím to tak, že je neslušný nepoděkovat za chválu a rady, a je mi blbý posunout tím svoje téma na první příčku. No, možná moc řešim kraviny, třeba to ostatním je fuk
Zpět na Návod, pravidla a organizační věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník