Veliké díky Korině, která mne na něj upozornila.
Petulienka píše:Obchudek jsem nakonec nasla vedle pracaku na nadrazni. Kdyby si vystoupila na stodolni tak pujdes smerem k hotelovemu domu Jindrich tak po leve strane ulice kousek za krizovatkou (krizeni ceskobratrske a nadrazni). Hned prvni obchod vlevo za krizovatkou jsou myslim nejaci tamani pak je tam tiskarna ci co a kdyz pujdes porad smerem k zastavce hotelovy dum jindrich tak je tam Galerie Hatata nebo tak nejak se to jmenuje a tam to je. Od stredy by meli mit i webovky
Kriss píše:Fajne Korále, můžu dopručit, jela jsem do Ovy za kamarádkou, tak jsem si je na netu vyhlídla a opravdu pěkné, navíc se slečna rozpovídala, že budou dost rozšiřovat nabídku o TOHO a mnoho dalšího, prý uvažují i o eshopu, což by mě moc potěšilo
, ceny simpatické, nechala sem tam 700 a furt sem měla málo
Fajne_korale píše: Nymo nit zlevníme hned dnes, díky za upozornění. Co se týká rokajlu, nevím přesně, co myslíte pojmem "normální rokajl", ale zkuste mi to objasnit a vynasnažíme se. Mimochodem i koralky.cz mají úplně stejný rokajl Preciosa jako my. Dovozový "čínský" nebereme a opravdu ani brát nebudeme, kvalita je příšerná. TOHO plánujeme na srpen či září.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník