Korálky v Šumperku - máme TOHO

Kamenné i internetové obchody v ČR
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Tato sekce je určena pro nestrannou a nezávislou diskuzi zákazníků - spotřebitelů, kteří si zde mohou vyměňovat rady a tipy na nákup materiálu Je dovoleno sem vkládat odkazy na obchody.

Majitelé a zástupci obchodů s korálky zde mohou přispívat pouze, pokud mají podnětný příspěvek k tématu, nadměrná propagace vlastního obchodu je nepřípustná. Pokud chcete propagovat svůj obchod, nepoužívejte tuto sekci, ale Komerční zónu viewforum.php?f=25

Korálky v Šumperku - máme TOHO

Příspěvekod gianelle » čtv 03. zář 2009 15:12:28

Rozmanitosti - prodejna dárkového zboží a výtvarných potřeb
Web: http://rozmanitosti.eu/

Gen. Svobody 2
Šumperk, 787 01
navigace pro místní: na Točáku, naproti Schillerovi v prostorách bývalé prodejny obuvi

Otvírací doba:
Po - Pá 9:00 - 17:30
So 9:00 - 12:00

Obchod se zabývá prodejem ... všeho :D Sestává ze tří "samostatných" prodejen - jedna s korálky, hned na hlavní třídě, jedna s čaji, vínem a pochutinami a další - neméně zajímavý "zbytek" - bytové doplňky, dekorace, aranžérské potřeby, kreativní potřeby, dárky, svíčky ...

Krámek (Kozí krámek, u Kozy ...) - výtvarné potřeby a dárkové zboží
Web: http://www.kozi-kramek.cz/index.php

Starobranská 2
Šumperk, 787 01
navigace pro místní: kousek pod radnicí

Otvírací doba:
Po - Pá 10:00 - 18:00

Rozlehlá prodejna výtvarných potřeb a dárkového zboží - ať si vzpomenete na jakoukoliv techniku, určitě k tomu budou něco mít. Mají i solidní výběr korálků i komponentů, který se neustále rozšiřuje, ceny nejsou vždy nejnižší, ale zato tam vždycky najdete nějaké "extrabuřty", panuje tam parádní přátelská atmosféra
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Re: Korálky v Šumperku

Příspěvekod gianelle » pát 04. čer 2010 13:14:02

Dneska jsem se stavovala v Rozmanitostech a paní Jaruška mi už od dolní pokladny hlásila, že "mají japonský rokajl" a fakt, u kasy nahoře se objevila krabička s napytlíkovaným TOHO vel. 15, 11, 8 a Treasures, ceny mírně vyšší než online, ale krásné barvy. Mimo to chystají rozšiřovat prodejnu a nové prostory budou patřit výhradně korálkům.
gianelle

Re: Korálky v Šumperku - máme TOHO

Příspěvekod bububububu » pát 04. čer 2010 19:24:06

Krásný den - jsem ze Šumperka a jestli můžu, ráda bych vás pozvala na své stránky, kde si můžete také vybrat komponenty a korálky k výrobě bižuterie a začla jsem i bižuterii vyrábět a prodávat, tak že budu ráda, když si u mě něco vyberte ..... osobní odběr v Šumperku je po předchozí domluvě možný, není problém se i setkat někde na městě, pokud to máte ke mě daleko :-))
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=41829
*jump*
bububububu

Příspěvekod gianelle » ned 06. čer 2010 15:12:07

Ještě jsem dneska našla jeden zajímavý obchod, je to e-shop, ale sídlí v Šumperku, web je teda co do přehlednosti děs a hrůza, ale mají fakt zajímavé zboží a dost velký výběr a třeba výhodná balení voskovek a praskaček za velice zajímavé ceny
http://svetkoralku.mimishop.cz/index.php
gianelle

Příspěvekod SvetKoralku-Sumperk » pon 14. čer 2010 20:42:55

Dobrý den, :lol: došlo k úpravám e-shopu http://www.svetkoralku.mimishop.cz , přešli jsme na nové korálkové logo, katalog z přední strany byl skryt, aby to některé nemátlo ;) v přehlednosti. Převzetí nachystané objednávky je možné skoro kdykoliv ;) po předchozí dohodě :!: včetně sobot a nedělí, i časově, buď v části Šumperku - Temenice nebo i jinde v Šumperku, majitel je velmi ochotný. Chystáme také spoustu novinek *applause* pro tvořivé ze Šumperka a okolí. Informace budou na úvodní straně, včetně fotek apod. *jump* *jump* *jump*
SvetKoralku-Sumperk

Příspěvekod Ťupka » úte 15. čer 2010 8:53:02

Tak jsem si "něco málo" objednala v e-shopu Svět korálků v Šumperku - mimo jiné kuličky matného ohnivého achátu. Vypadaly nádherně, i když se mi trochu nezdály. Nicméně parádní náhrdelník byl v cuku letu na krku. Ovšem večer zbyly z krásných matných korálků pouze lesklé bez bílé kresby - vše se po několikahodinovém nošení setřelo. Evidentně nejde o minerál, ale ani sklo - nejspíš plast. No, napálila jsem se. Tak si dejte děvčata pozor!!!
Ťupka
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod SvetKoralku-Sumperk » úte 15. čer 2010 9:11:39

Dobrý den, pokud jste koupila achát u nás, je to opravdu polodrahokam, minerál, toto zboží kupujeme od dovozce zabývající se výhradně polodrahokamy. U zboží bylo uvedeno, že je doporučujeme na náušnice. Při styku s pokožkou, kterou má každý mastnou zleskne, ale žilky jdou vidět. :!: Vy jste vyrobila, jak píšete náhrdelník, tak došlo k lesku, ale to nemění vlastnosti polodrahokamu. Kdyby jste mi napsala email, vysvětlila bych Vám to, nebo jste mohla zboží ve 14-denní lhůtě vrátit, než psát výhružky a špinit jméno firmy :( .
SvetKoralku-Sumperk

Příspěvekod Ťupka » úte 15. čer 2010 12:00:37

Omlouvám se za první rozčílenou reakci. Na korálcích se mi líbila právě ta bílá kresba, která po několika hodinách zmizela a zůstaly tam jenom rýhy. Bohužel to udělaly i náušnice - při nošení se také otírají o kůži. Vracet pár korálků se mi opravdu nevyplatí. Abychom byly v obraze, tady je vyjádření odborníka na mineralogii:
Ohnivý achát-no samozřejmě,horkem vytvořené praskliny jsou dopatlány kontrastní látkou pro větší prodejní efekt.Ale tak zbastlené to obvyklé tedy nebývá.
Jinak máte v obchodě pěkné minerály za opravdu příznivé ceny.
Ťupka
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod gianelle » pát 10. zář 2010 23:38:43

Takže postřehy z dnešní (ups, včerejší :D ) "obhlídky"

v Rozmanitostech se vyskládává český rokajl a TOHO už mají za obvyklou cenu dvaceti korun za pytlík. Ještě mě zaujaly veliké cloissone placky, donuty a vrtané "valouny" z minerálů, košík plný amerických zapínání a krovky z "jewel beetle"

no a v Krámku je to samé přítmí jako obvykle, ale když už se tam rozkoukáte, mrkněte na police s rokajlem, mají tam hříšně drahý, ale stejně hříšně krásný broušený rokajl - 3-cut v zajímavých barvách - bronz, zlato, hematit, olivín s pokovem a čert ví co ještě. A taky hromada tyčinek na vánoční ozdoby. A pokud jste na ohňovky, nechte si ukázat směsku, je přímo parádní, plná "extrabuřtů" a pořád se mění.
gianelle

Příspěvekod Majka » sob 11. zář 2010 11:08:07

Tak to povídání o "chcíplých broucích" mě moc pobavilo! (Asi budu muset podniknout trestnou výpravu do Šumperka :D )
Beads! Flowers! Freedom! Happiness!
http://www.maybijoux.cz
Majka
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod gianelle » sob 11. zář 2010 11:33:50

No, jestli ti je nevyberou, většina z nich se přestěhovala do mých zásob;) ale že seš to ty, tak to nějak pořešíme :D navíc se dají pořídit i na eBayi ;)
gianelle

Příspěvekod desejka » čtv 30. zář 2010 14:12:34

byla jsem jak v rozmanitostech tak s kozím krámku a koukala jak jsou vybavený :shock: krásný korálky za slušné ceny *thup*
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij!
desejka

Příspěvekod gianelle » čtv 19. kvě 2011 15:41:59

Žhavá novinka - "proslulý" Kozí Krámek má webové stránky: http://www.kozi-kramek.cz
a korálková sekce "Rozmanitostí" se přesunula do samostatných prostor na Točáku (hned vedle průchodu, kudy se jde do dalších částí prodejny) - takže Šumperk má konečně svůj výhradně korálkový obchod.
a Stračí hnízdo končí.
gianelle

Příspěvekod SvetKoralku-Sumperk » pát 08. črc 2011 18:01:33

NOVÝ KORÁLKOVÝ A KREATIVNÍ OBCHOD V ŠUMPERKU

S radostí oznamujeme, že dne 7.7. 2011 byl na četné žádosti našich zákazníků otevřen nový korálkový a hobby kamenný obchod našeho e-shopu www.svetkoralku.mimishop.cz .
Denně naskladňujeme další a další zboží až bude nabídka převyšovat 2000 položek.
Obchod se nachází naproti vchodu do klášterního kostela (poblíž Zdravotní školy), kousek od expozice čarodějnických procesů na Šumpersku, v ulici Radniční 9.

Současná otevírací doba:
Po-Čt 12:00 - 17:00
Pá 10:00 - 15:00
SvetKoralku-Sumperk

Příspěvekod gianelle » sob 09. črc 2011 11:06:59

*jump* *jump* *jump*
gianelle

Zpět na ... v ČR