Miau píše:Ahoj holky,
jojo fotecka je, vcera vecer jsem to konecne vysypala na stul a vyfotila.
je tam par peknych veci a hromada maku (jak ja rikam rokajlu)
zkusim to nejpozdeji o vikendu stahnout a vlozit.
A ted k novemu kolu: vidim tu dva male problemky. 1.uz asi nemam vase adresy, ale to se da napravit jednoduse2. varianta s branim pytlicku zpet je dobra, ale ted je jich tam dobra polovina nepopsana. jak rozlisit nepopsane?
Morgainne píše:Miau píše:Ahoj holky,
jojo fotecka je, vcera vecer jsem to konecne vysypala na stul a vyfotila.
je tam par peknych veci a hromada maku (jak ja rikam rokajlu)
zkusim to nejpozdeji o vikendu stahnout a vlozit.
A ted k novemu kolu: vidim tu dva male problemky. 1.uz asi nemam vase adresy, ale to se da napravit jednoduse2. varianta s branim pytlicku zpet je dobra, ale ted je jich tam dobra polovina nepopsana. jak rozlisit nepopsane?
1) Adresy pošleme znova, neboj![]()
2) Já si myslím, že si každá svoje korálky pozná, není to ještě tak dávno, co jsme balíček vyslaly do světa. A nové balíčky už budeme popisovat.
Miau píše:Ahoj holky,
jeste bych navrhovala ze vzdy vyfotime co si bereme a co davame dovnitr. at to vidi i ostatni
takze abych zacala
beru si:
a davam:
doufam ze se nekomu budou ty krabicky hodit
zaroven bych se vas rada zeptala, jestli nemate nektera v ramci balicku zajem o kufr.
ma prihradky na obou stranach.
dostala jsem ho a nemam ho kam dat
Miau píše:Ban a odkud jsi? jestli nepripada v uvahu osobni prevzeti
Ban09 píše:Tak hlásím, že balíček dorazil a z korálků jsem si vybrala celkem 6 pytlíčků - z toho 3, které sem v prvním kole trochu "přehlédla"![]()
Přidáno 13 pytlíčků s rokajlem, mačkanými korálky, jednou směskou, šicími nitěmi a broušenými korálky, tak se snad budou líbit. Balíček pošlu ještě dnes odpoledne (max. zítra ráno) na adresu, na kterou balíček odešel jako poslední adresu v roce 2009. Přeji příjemné prohrabování!
Ban09 píše:Tak tady je foto, konečně se mi podařilo ho vložit![]()
andílek_strážný píše:kdepak se nám toulá balíček ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků