desejka píše:asi bych to dala do obecné diskuze
desejka píše:co nějaké rady ohledně focení?Nevím jestli už to není moc mimo,ale je to potřeba
gianelle píše:ty techniky myslíš jako v obecné diskuzi nebo v návodech?
návody bych klidně rozdělit mohla, ale říkám si že na druhou stranu v této sekci nikdy nebylo zas až tak moc příspěvků, a navíc většina návodů je spíš o "technice" než o jednom určitém druhu výrobku ... i když kdyby se celá "inspirace" dělila na "techniky" jak navrhuje smilegirl, tak by se o tom klidně dalo uvažovat
Taky mi jde o to zachovat fórum přehledné, na CBW hodně nováčků rvalo svoje výrobky právě do inspirační sekce, jenom proto že byly dělené do stejných kategorii a vypadaly podobně
regi.m píše:Připadá mi to neskutečné, jak rychle to jde!
VELKÉ DÍKY GI !!!
Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale mě někdy vadilo, že v příspěvcích byly na popředí ty staršího, nebo hodně staršího data a ztrácela jsem přehled o nových. Nevím, jestli to není blbost, ale co takhle udělat příspěvky pod každým dnem a aby už se tam pak nemusely rozklikávat, prostě se dalo rolovat obrázek za obrázkem, příspěvek za příspěvkem napřímo do alelujá a jen případné komentáře a možnosti pochval by byly pod zvláštním rozkliknutím příspěvku?
Když by se to nikomu nezdálo, nevadí, jsem přizpůsobivá .
Zpět na Návod, pravidla a organizační věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník