od tebe jsou tam ještě dva balíčky, ale ty si nechávám já

Morgainne píše:Miss Tattooo: máš pravdu, od tebe je jen ten první rokajl ... mně by asi taky množství nevadilo, přesně jak říkáš, použila bych ho jako mezičlánek k náramku nebo náušnice, jen mi celkově přišel takový "použitý"
od tebe jsou tam ještě dva balíčky, ale ty si nechávám já
Miss Tattooo píše:Je milé se domluvit, je vidět, že jsme už velké holkyA já taky, tak teda žádný škrtání!
Mayim píše:Miss Tattooo píše:Je milé se domluvit, je vidět, že jsme už velké holkyA já taky, tak teda žádný škrtání!
máš na mysli škrtání z třetí vlny??? protože tam jsem tě na tvé vlastní přání vyškrtla...ale s tím se něco ještě dělat dá
Miss Tattooo píše:Jéžiš, jestli by nepotřeboval překřtít na Děsivý balíček, nebo Uteč před pošťačkou.
Kerolajna píše:Miss Tattooo píše:Jéžiš, jestli by nepotřeboval překřtít na Děsivý balíček, nebo Uteč před pošťačkou.
Já se sice neúčastním, ale tohle mě hodně rozesmálo.![]()
A je to jedinej balíček, do kterýho mám chuť se připsat, protože mě ta debata kolem prostě fascinuje.
Kerolajna píše:To je prostě úžasný, v jiných diskuzích se každá hned těší, když balíček putuje právě k ní a tady "Cože? Ke mně? Už? Fůj!"Tady ten balíček by měl dostat nějakou cenu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků