TRZ04 píše:Taky si chválím remosku. Teda vlastně se to jmenuje pečící pánev (peče to zespodu na rozdíl od remosky) a přítel se čertí, když tomu říkám remoska S oblibou v tom dělám poměrně známé kovářské kotlety: brambory oloupat, nakrájet na plátky. Vyskládat do remosky, proložit cibiulí na kolečka, opepřit, osolit. Na to naklepané maso (osolit, opepřit, potřít hořčicí), na to ještě vrstvu brambor a cibule a zalít šlehačkou. Pečeme do zezlátnutí horní vstvy a měkkosti masa. Ještě v tom dělám játra v omáčce, kuřecí rarášky atd.
Beriija píše:TRZ04 píše:Taky si chválím remosku. Teda vlastně se to jmenuje pečící pánev (peče to zespodu na rozdíl od remosky) a přítel se čertí, když tomu říkám remoska S oblibou v tom dělám poměrně známé kovářské kotlety: brambory oloupat, nakrájet na plátky. Vyskládat do remosky, proložit cibiulí na kolečka, opepřit, osolit. Na to naklepané maso (osolit, opepřit, potřít hořčicí), na to ještě vrstvu brambor a cibule a zalít šlehačkou. Pečeme do zezlátnutí horní vstvy a měkkosti masa. Ještě v tom dělám játra v omáčce, kuřecí rarášky atd.
bodejť by se nečertil, když je to něco úplně jiného. remoska peče svrchu a už jsem se kvůli tomu xkrát vztekala.
vyšší koláč prostě nedává, nahoře spálí, dva cm pod povrchem tekuto. ale maso všechno úplně v pohodě, klidně celé kuře, zapékané těstoviny, masa, brambory, všechno. Jen s tím sladkým si příliš neporadí. Musí to být nízké. a listové těsto vůbec. to se nafoukne a fuj.
tak mě napadá, vy, co máte remosku, jak to u vás vypadá při pečení těsta (koláč, bábovkové těsto, prostě jakékoliv vyšší dvou cm), upeče se to normálně, nebo mám špatnou remosku, že to propeče jen vršek???
Ťupka píše:Děvčata, v Remosce upečete vpodstatě všechno. Jen musíte mít na paměti, že peče shora! Takže u bábovky, buchet... musíte péci až do okamžiku, když je vršek spíš tmavší, aby byl spodek upečený. Případně můžete buchtu ke konci přikrýt alobalem. Pekla jsem bábovky a buchty byly lepší než v troubě - měla jsem plynovou. Kuře jsem půlila, aby se nepřipékal vršek- je na Remosku poměrně vysoké. Tak pečení zdar!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků