Trdluša píše:S koralek-obchod jsem maximálně spokojená, udělám objednávku, ihned platím a když objednám a zaplatím do desíti dopoledne, tak na druhý den mám balíček doma (no spíše v práci, objednávám si věci do práce, je to praktické, nemusím na poštu). Swarovského krásně balí do průhledných krabiček, které tam taky prodávají, takže když mám SW soupravu, tak ji mám i s krabičkou, jsou velmi šíkovní a dělají to správně, protože když lidi budou vědět, že to tam funguje, tak si budou od nich objednávat.
Trdluša píše:Teda, ty bedýnky jsou docela moc a moc zajímavé Asi bude výlet do Kaufu, ale u nás v Ostravě je to vždycky nebezpečně vybrakováno
Trdluša píše:Jo jo, vyplatí. Já jsem byla asi před měsícem na lovu v Hornbachu a podařilo se mi tam koupit kufřík véééélikej bratru za 99 - byl slevněný. Drží pevně, zapíná se těžce, ale je celoprůhledný, tak jsem byla spokojená. Ale těch beden už je spousta, docela ti závidím ten korálkový koutek, já se pořád stěhuju s veeeelikou taškou na gauč Ono v našem 2+1 to jinak nejde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků