NooN píše:hojky už ste to někdo zkoušel? já se s tim teď mořim a nevim jak dál... jak to končí tou 26kou, tak sem si myslela, že by se to poslední kolo mělo opakovat až do požadovaný velikosti ale vůbec to na sebe nenavazuje tak nevim nevim nějaký rady prosím prosím?
Hroška píše:NooN píše:hojky už ste to někdo zkoušel? já se s tim teď mořim a nevim jak dál... jak to končí tou 26kou, tak sem si myslela, že by se to poslední kolo mělo opakovat až do požadovaný velikosti ale vůbec to na sebe nenavazuje tak nevim nevim nějaký rady prosím prosím?
viewtopic.php...
uz se to tu jednou resilo (celkem nedavno) je tam jeste jeden navod rekla bych tak to zkus okouknout tam
kuře píše:Tak jsem vyzkoušela, je to nádhera. Ze začátku jsem hodně párala, ale pak jsem postup pochopila podle nakresleného schématu. Je to hodně podobné jako trojúhelník, ale nešije se řada navíc. Jen mám opět problém s praskající nití. Ušila jsem skoro celou jednu stranu a najednou mi uprostřed nit popraskala, šila jsem na Nymo D. Začala jsem znovu, tentokrát na vlasci a povedlo se, ale práce s vlascem je náročnější. Prosím o radu na čem šijete Vy? Já mám asi nějakou velkou sílu a trhající nitě jsou neustálý problém.
Děkuji za rady
halina píše:Ženy prosím druhou část jste šily stejně nebo zrcadlově obrácene?
Aishule píše:holky nemáte některá uložený návod na tenhle trojúhelník? chtěla jsem se do něj pustit, ale odkazy na návody mi nefungují.
díky moc
Zpět na Prostorové objekty, obšívané kuličky, korálkové korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků