6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Pojďte si zasoutěžit o poukázku na nákup u našeho sponzora - koralky.cz

6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod gianelle » úte 17. črc 2012 11:57:05

Je tady léto, čas dovolených ... a my budeme zase rozdávat poukazy.
Určitě do svého kufru při balení na dovolenou přihodíte i některé své korálkové výrobky, kterými se budete chtít na místě zdobit.
A já se ptám - jaký ze svých výrobků nosíte nejraději? Ať již máte nějaký oblíbený konkrétní kus a nebo spíše styl bižuterie, který rádi nosíte, pochlubte se! Ukažte nám fotku a klidně se rozpovídejte i o vzniku daného kousku, materiálu ze kterého je vyroben a proč zrovna tento nosíte nejraději. Hodí se vám k oblečení, je vám stylově blízký, příjemně se nosí a nebo je to spíše citová záležitost?

Končit budeme za dva týdny, t.j. 31.7. 2012 a výherce dostane už tradiční dvě stovky na nákup na koralky.cz *wave*
Uživatelský avatar
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II
 
Příspěvky: 2803
Registrován: úte 09. čer 2009 14:54:44
Bydliště: Šumperk +- 7 km / občas Brno
Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod AndreaM » úte 17. črc 2012 12:18:16

Mám ráda všechny své kousky, ale tři z nich jsou mi nejvíce blízké. První je freeform náhrdelník - můj první freeform, strávila jsem nad ním dost času, upravovala, vyšívala, tvořila a přemýšlela, nosím ho velice ráda, je to dominantní šperk, který zaujme a hodí se na každodenní nošení. Druhé je obšité trsátko, citová záležitost, vzpomínka i sranda. A poslední jsou mé nejnovější náušnice, elegantní, jemné, krásné. Práce s korálky je osudová, odreagovává mě od každodenního stresu a když do korálků zakomponuji i vzpomínky, je to lepší než fotky.

Obrázek
http://www.fler.cz/cathala
facebook - Korálkový svět
Uživatelský avatar
AndreaM
Borkyně měsíce |
 
Příspěvky: 706
Registrován: pát 15. dub 2011 20:18:02
Bydliště: Brno
Úroveň: Korálkové embryo |

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Vladstraschna » úte 17. črc 2012 12:46:52

Jsem známá tím, že miluju fialovou barvu. Všechny své fialové šperky jsem nošením už "strhala", takže momentálně nosím jiné. Jinak všeobecně preferuji barvy studené. No, a nejoblíbenější a nejnošenější šperk poslední doby jsou krásné čiré křišťály s bublinkami, ulovené v Rožnově - stejně jako labradoritové placky. Jedna nejmenovaná, ale známá a vynikající korálkářka jim říká "obšité díry". Souprava má navíc svou hodnotu v tom, že jsem ji uhájila před chtivou zákaznicí. Paní ji moc chtěla. Možná bych pod vlivem mamonu neodolala, ale její šíje nemá rozložité rozměry, jako ta má, takže jí náhrdelník neseděl. A bylo jasno. Má být prostě můj. A přiznávám - stále s ním "honím vodu".

Obrázek
Obrázek
Moudrý slon nezkouší napodobovat motýla (Čínské přísloví)
http://www.vladstraschna.webgarden.cz/
Uživatelský avatar
Vladstraschna
Borkyně měsíce |
 
Příspěvky: 412
Registrován: pát 07. říj 2011 11:56:35
Bydliště: Ostrava-Polanka
Úroveň: Šití - pokročilá s rezervou, drátování - totéž,cín - začátečník. Kritice a poučení se meze nekladou.

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Kriss » úte 17. črc 2012 14:40:16

Nejčastěji nosím tuto herrinkovou spirálu, je to jeden z mých prvních kousků.
A je mi přesně na míru k černošedému pruhovanému sportovnímu triku s dlouhým rukávem.
Obrázek

Nejoblíbenější je tento náramek, první práce s twiny, napoprvé bez párání, jsem na něj moc pyšná
Obrázek
Kriss
 
Příspěvky: 395
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:31:24
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Úroveň: začátečník - internetový samouk

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Likra » úte 17. črc 2012 15:05:57

Vždy se mi líbily ozdoby do vlasů, a to i v době, kdy jsem korálkům neholdovala a nic nenosila kromě masívního kovového náramku. Pak jsem začala šít, má druhá spona se mi stala průvodcem až do dnešních dnů. Světlé korálky jsou dávno vybledlé, zvětšil se ještě kontrast, ale na mé oblíbenosti to neubralo. Stejně tak u náramku, který je již hodně "onošený", ale pořád na ruce. U náhrdelníku je to jiné, žádný mi na krku dlouho nevydržel, ráda jsem měnila, až do loňska. Dlouho jsem nosila jeden náhrdelník s čaroitem (není zde vyfocený), teď ale je již nějaký čas mým favoritem náhrdelník s čaroitem a labradoritem.
Chvíli jsem uvažovala, zda mám do této série fotografií zařadit i náhrdelník vpravo nahoře, ale jelikož je mým pravidelným průvodcem na cestách, kterých se mi nyní nahrnulo víc než dost, tak jsem ho zde přidala. Tento poslední kousek s ametystem je má srdeční záležitost a vzpomínka na poslední dny mého tatínka.
Obrázek
Uživatelský avatar
Likra
Borkyně měsíce |
 
Příspěvky: 1424
Registrován: úte 09. čer 2009 17:32:01
Bydliště: Valašské Meziříčí
Úroveň: nenechám ruce v klidu

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Stepule » čtv 19. črc 2012 10:27:29

Můj nejoblíbenější kousek je Dračí oko. https://picasaweb.google.com/1016952458 ... directlink
Mojí vášní je šitý šperk, ale občas mám drátovací úlety a tenhle je celkem zdařilý. Kostra šperku a řetízek jsou z chirurgického drátu, který mám ve velké oblibě, protože se s ním skvěle pracuje a šperky nečernají. Výplet je z nerezu a zubatá kolečka jsou z budíka od soudruhů z NDR. Ten kámen je ohnivý (dračí) achát - dárek od jedné milé spřízněné korálkářské duše.
Několikrát jsem měla nabídku k prodeji, ale tohle je moje srdeční záležitost, ten bydlí u mne a stěhovat se nebude.

Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
Stepule
Borkyně měsíce ||
 
Příspěvky: 639
Registrován: sob 18. črc 2009 6:32:56

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Anča:-) » čtv 19. črc 2012 16:42:35

Tak to vezmu pěkně od konce, momentálně mám pár oblíbených kousků ale ty sem dávat nemůžu ještě nejsou prověřeny časem, občas něco nosím půl roku rok, ale to je pro mě houby :D
Tento náramek jsem si oblíbila v prváku na vysoké škole, když jsem začala nosit přírodní barvy oblečení tmavě zelené sako a khaki ''manžestráky'' provází mě již třetím rokem Přírodovědeckou fakultou, bohužel foto v akci nemám :(
Obrázek

Předtím tu byl Náhrdelník,s mořskou hvězdou, původně měl být na prodej, ale cosi se zvrtlo, provázel mě celým gymplem a dokonce jsem v něm byla zastižena fotografem na naší rozlučce po maturitě, ani se neptejte co to nalévám, ale můžu říci že si toho zažil hodně. Hrozně ráda ho nosím k tomu hnědému svetru, ale bohužel náhrdelník ho jistě přežije, svetr se už párá....

Obrázek
Obrázek

Mezitím jsem na střední také potřebovala něco slavnostnějšího, do divadla se školu a podobně, tady je zachycen zrovna při focení na tablo, bohužel už trochu tmavnou komponenty, ale za ty léta co ho nosím má nárok. Pod ním je vidět nenápadný stříbrný řetízek s kopačkama, ten vůbec nesundavám jen na maturiťáku to musel přežít,
Obrázek

No a nejstarší kousek který mám, už ho moc nenosím spíš tak k táboráku a podobně, ale bývaly doby kdy jsem tenhle náramek nesundala z ruky.
Jak to všechno začalo?
Asi jako většina holek od nás ze vsi jsem drhala náramky a jednou mě napadlo si drhaný náramek udělat z kůže a hleďte povedlo se, to jsem byla asi v šesté třídě. Naštěstí rostl se mnou nebo se spíše kůže vytahávala, Také jsem ho 4 x ztratila a vždy ho někdo našel a náramek se dostal ke mě, poprvé ho přinesl kamarád ze třídy. Povídá mi, že našel hezkej náramek a že se mu hodí a když mi ho ukázal a já mu řekla že je můj málem ho kleplo, musela jsem mu za to udělat jinej, to víte tenkrát to byla obrovská paráda.
Teď už je z něj cosi nevábného, ale nejsem schopná ho prostě vyhodit...Jako by v něm byl kus mého života a taky už je to dědeček je mu 11let
Obrázek
ví Bůh né výbuch vy popletové popletení ustrašení
http://www.fler.cz/anicka8
https://www.facebook.com/pages/Anbeads/233832643404954
Obrázek
Uživatelský avatar
Anča:-)
 
Příspěvky: 340
Registrován: úte 01. zář 2009 10:28:41
Bydliště: Ledčice
Úroveň: mírně pokročilý, uvítám rady a tipy, stále zápasím s foťákem :-D A omlouvám se za gramatické chyby

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Miss Tattooo » sob 21. črc 2012 20:00:40

Mí největší miláčci nejsou překvapivě korálky, ale brože, mám jich spoustu a nosím je pořád. A nejen já, naučila jsem je nosit široké okolí, ženy i muže. Teď jsem jednoho králíčka ztratila v Drážďanech a docela jsem ho osmutnila, tudíž můžu směle prohlásit, že zvířátka jsou opravdu srdeční záležitostí. Ale jinak je srdeční záležitostí vše, co projde mýma rukama, a vždycky mám ohromnou radost, když jdou moje kreace do dobrých rukou.
Obrázek
Uživatelský avatar
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||
 
Příspěvky: 1975
Registrován: čtv 12. srp 2010 9:56:07
Bydliště: Plzen
Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Leniccka » ned 22. črc 2012 16:35:26

Já mám ze všeho nejraději ozdoby do vlasů. Začala jsem u čelenek, které mi neslušely, přes mašličky, které miluju a nosím pořád (mnou vyráběné samozřejmě) až po květiny. Nejraději mám Slunečnici, to byla první, kterou jsem vytvořila. Dále tu je vlčí mák, růžová a vínová slunečnice. Květiny nejsou nejmenší, protože mám "velké vlasy" a malé kytky by se tam ztratili. :D

Obrázek

Na krku nosím nejraději srdce, které vlastně jsem dala segře k svátku, ale znáte to... :D I když ten kamínek uprostřed je znát, není nejlehčí.
A stejně tak mám ráda meloun, který nosím, buď na krku, nebo jako ozdoba do vlasů.

Obrázek

Třetí nejoblíbenější - koule. Mám je ráda, jsou větší a možná proto si jich lidé všimnou víc a ptají se: "Tos vyráběla ty?" A já na to vždy HRDĚ a s úsměvem jednoduše odpovím. "Jo, jo." No, řekněte, vy byste je, už jen kvůli tomu, nenosili? :)
(Barev mám víc a střídám je, ale žlutá s jednou malinovou vítězí! :) )

Obrázek

Původně jsem vám chtěla ukázala ještě jeden náramek, který mám úplně nejraději, ale nejspíš jsem ho ztratila, což mě neuvěřitelně mrzí. Co se dá dělat, udělám ho někdy znovu... :D
"Je krásné být bohatý, je krásné být silný, ale nejkrásnější je být milován spoustou přátel."
http://www.pinterest.com/leniccka
Uživatelský avatar
Leniccka
 
Příspěvky: 241
Registrován: čtv 23. pro 2010 11:16:44

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Hanina24 » pon 23. črc 2012 9:00:28

Nejraději nosím svůj první freeformový náramek, který jsem vytvořila na kurzu u Leely. Dal mi spoustu práce, a proto si ho nejvíc vážím a je můj nejoblíbenější
Obrázek
Obrázek
A ze svých náušnic mám nejraději tyto (i když jich mám spoustu a vybrat nejoblíbenější bylo opravdu těžké ;) :
Obrázek
Uživatelský avatar
Hanina24
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 535
Registrován: čtv 21. čer 2012 19:37:27
Bydliště: Mezno (20km od Tábora, 30km od Benešova :-)
Úroveň: pokročilý začátečník :-)

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Elissa » pon 23. črc 2012 13:35:54

Vybrat pár nejoblíbenějších šperků byl docela náročný úkol a po dlouhém uvažování a vybírání jsem vyprala tyto 3
1) První je náhrdelník vytvořený do loňského kola soutěže Na spirále. Náhrdelník je s mořskou tématikou a to díky tomu, že byl vyráběn na letní dovolené v Chorvatsku u moře. Kytičku vytvořenou pomocí korálkový výšivky jsem si zhotovila doma a poté jsem 3 dny seděla na pláži a háčkovala spirálku. Tento náhrdelník je asi mým uplně nejoblíbenějším šperkem a hrdě ho také nosím. Ať už v létě do většího výstřihu, tak v zimě, k černobílému tričku ;) .

Obrázek

2) Druhým oblíbeným kouskem je tato kytička. Dlouho mi trvalo, než jsem kytičku zvládla ušít a nyní s radosti pozoruji, jak přitahuje pozornost a každý ji okukuje. Dokonce už ji pár lidí chtělo koupit, ale rozhodla jsem se, že ji neprodám.

Obrázek

3) Třetím a posledním kouskem jsou náušnice, které nesou název Iridiny oči. Pojmenoval je takto můj přítel, protože mu připomínají duhu a Iris byla řecká bohyně duhy. Oblíbené jsou tyto náušničky proto, že i díky své atypické barvě se krásně hodí k většině oblečení z mého šatníku a nejraději je nosím k světle zelenému tričku, k němuž opravdu vyniknou.

Obrázek
Uživatelský avatar
Elissa
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 1154
Registrován: pon 12. črc 2010 19:47:22
Bydliště: Nehvizdy
Úroveň: řekla bych že pokročilý, stále se učím a mám co dohánět

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod jilinka » pon 23. črc 2012 18:55:02

Nejraději nosím vždycky svůj poslední větší kousek... To znamená, že teď je to momentálně mega sasanka:
Obrázek
bohužel vyfoceno na kolegyni, které sluší víc než mně, proto už ta obliba v nošení trochu klesá... ale já se nedám a rychle si vyrobím něco nového oblíbeného... :D
jilinka
 

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Dragita » ned 29. črc 2012 17:55:07

Já mám hodně oblíbených šperků, je těžké nějaký vybrat. Jako první nej určitě volím zeleného smaltovaného draka, kterého jsem dostala od svého přítele, když jsme byli rok spolu. Koupil mi ho na fleru. Obdivuju kvalitu toho šperku. Po čtyři roky ho nosím jak v létě tak v zimě a jediné, co vybledlo je lanko a kroužek. Je to prostě můj talisman.
Obrázek
A protože jsem opravdu vášnivá šperkařka a neustále jsem nečím ověšená, rozhodně nedám dopustit na svůj bodlinatý náhrdelník. Ježurky jsem si zamilovala, jako tento odstín. Už mi dělá společnost dva roky a stále jej ráda nosím.
Obrázek
A do třetice všeho dobrého, náramek. Můj první freeformový, dělaný před dvěma lety na kurzu. Napřed se mi vůbec nelíbil. Divná kombinace barev, všude křivej, ale loni jsem mu přišla na chuť. Vytáhla jsem ho ze šuplíku a zjistila, že se báječně doplňuje s mou červenou orientální sukní. A moc pohodlně se nosí :D
Obrázek
Uživatelský avatar
Dragita
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 513
Registrován: stř 03. bře 2010 23:15:26
Bydliště: Brno
Úroveň: v některých věcech bych řekkla pokročilá a určitých technikách ještě začátečník:)

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Aktisil » ned 29. črc 2012 20:31:27

Je to hodně těžké vybírat to co mám nejraději ke každému svému šperku mám nějákej vztah ať zůstává u mě nebo jde pryč takže asi ty nej, které nosím nejčastěji jinak jich je haba-moc *rofl1*
Můj nejoblíbenější jednoduchý a hodí se ke všemu mám ho nejraději :D
Obrázek

Tento byl tvořen na zakázku pro jednu paní, ale jí se zdál moc velky tak zůstal u mě a já ji udělala menší:)
Obrázek

No a do třetice kouzelnej prstýnek modrou miluji tak jsem ho musela mít
Obrázek
Aktisil
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 530
Registrován: sob 21. led 2012 13:34:52
Bydliště: Rýmařov - Severní Morava :)
Úroveň: něco umím, ale ráda se učím nové věci :-)

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod lenika » pon 30. črc 2012 20:16:33

Když jsem se zamyslela, co vlastně ze svých kousků nosím nejčastěji, došla jsem k tomu, že obzvlášť teď v létě nosím úplně jednoduché šperky (tzn. nejjednodušší z jednoduchých - já moc nejsem na veliké šité šperky, pro mě nejsou příliš nositelné, proto je nedělám, a to je taky jeden z důvodů proč jsem dlouho dobu nebyla na fóru moc aktivní). Hodně nosím perleťové náušnice. Díky barvě jsou téměř univerzálně nositelné, nestrhávají na sebe pozornost, takže se dají dobře kombinovat i s dalšími šperky. Stejně univerzální je i úplně jednoduchý náhrdelník ze tří perleťových kousků. Vyrobila jsem si ho loňské léto a nosila skoro pořád, letos méně ale oproti ostatním pořád dost :).
Obrázek Obrázek
A ještě nesmím zapomenout na celoročně nejoblíbenější náramky. Tři kousky v mojí oblíbené starorůžové, starofialové a starozelenkavé a jeden tmavý. Ten krajkový jsem šila už před několika roky, ale pořád ho ráda nosím. To jsou vlastně důkazy, že občas i něco ušiju, ale nic přehnaně náročného :).
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
lenika
 
Příspěvky: 183
Registrován: stř 10. čer 2009 21:51:02
Bydliště: u Jihlavy

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod janapo » pon 30. črc 2012 22:35:29

k tomuto pěknému pozitivnímu tématu musím,bohužel, přispět smutně,minulý týden mě opustily mé první velké a zároveň nejoblíbenější náušnice-má oblíbená bricková kolečka s čtvercovými středy :cry: :cry: :x (i ta fotka působí dost negativně a to ještě byly celé)
2012032616864.jpg

no a teď vseleji-můj první freeeform a k němu náušnice :D (prozatím nahradily ty první,ale musím ušít něco většího,když nemám zrovna náhrdelník)
IMG_5373.JPG
IMG_3360.JPG
a na závěr bez fotky-dalším adeptem na oblíbený šperk je můj druhý FF,ale je soutěžní,tak budete moct zatím jen hádat :lol:
Uživatelský avatar
janapo
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 503
Registrován: sob 11. úno 2012 1:15:12
Bydliště: Brno
Úroveň: zacatecnik

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Elis3883 » úte 31. črc 2012 8:38:39

Tento náramek teď nosím nejraději. Navíc k němu jsem si ušila šaty a obaly na mobil a ipod. Vlastně to bylo naopak.Obrázek
Obrázek
Obrázek

Předtím to byl tento.
Obrázek
Ale dost se podobají, oba mají lesk. Takže nejvíc se mi líbí lesklé, třpytivé šperky.
Uživatelský avatar
Elis3883
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 06. čer 2012 15:52:39

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod gianelle » stř 01. srp 2012 0:28:34

Všichni jste nás pěkně "provedli" svou šperkovnicí a bylo velmi těžké vybrat vítěze aktuálního kola. Po dlouhé rozvaze ale bylo rozhodnuto, že dvousetkoruna poputuje tentokrát do Valmezu. Gratuluji Likře, instrukce k vybrání výhry byly zaslány na e-mail *applause*

Pokud ale chcete, klidně pokračujte i nadále v diskuzi, rádi se podíváme i na oblíbené výrobky těch z vás, kteří jste se neúčastnili soutěže *wave*
Uživatelský avatar
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II
 
Příspěvky: 2803
Registrován: úte 09. čer 2009 14:54:44
Bydliště: Šumperk +- 7 km / občas Brno
Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Likra » stř 01. srp 2012 15:09:44

... jeje, přijela jsem domů a taková překvapivá novina! Vůbec jsem s tím nepočítala, jsou tu vystavená samá krásná dílka. Takže moc děkuji *wave*
Uživatelský avatar
Likra
Borkyně měsíce |
 
Příspěvky: 1424
Registrován: úte 09. čer 2009 17:32:01
Bydliště: Valašské Meziříčí
Úroveň: nenechám ruce v klidu

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Aktisil » stř 01. srp 2012 19:53:53

Gratuluji jinak jsou překrásné všechny práce jsme prostě kočeny :D
Aktisil
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 530
Registrován: sob 21. led 2012 13:34:52
Bydliště: Rýmařov - Severní Morava :)
Úroveň: něco umím, ale ráda se učím nové věci :-)

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Anča:-) » čtv 02. srp 2012 7:54:11

Gratuluji *applause*
Mě se líbí že každá nosíme jiný styl, ale přesto je na tom něco stejného, to srdce co jsme do těch kousků vložili, čas a práce ;)
ví Bůh né výbuch vy popletové popletení ustrašení
http://www.fler.cz/anicka8
https://www.facebook.com/pages/Anbeads/233832643404954
Obrázek
Uživatelský avatar
Anča:-)
 
Příspěvky: 340
Registrován: úte 01. zář 2009 10:28:41
Bydliště: Ledčice
Úroveň: mírně pokročilý, uvítám rady a tipy, stále zápasím s foťákem :-D A omlouvám se za gramatické chyby

Re: 6. kolo - Jaký svůj výrobek nejraději nosíte?

Příspěvekod Mahynka » pát 03. srp 2012 12:09:30

I když už je po soutěži, přidám svůj historicky první příspěvek na fóru :-)

Nejraději nosím aktuálně dva své náhrdelníky a to:

Šamanský tvořený kruhy z paměťového drátu na krk. Nejraděj jím oživuji obyčejná bílá trička :-) Vypadá velice efektně a zajímavě. Fotka bohužel není nic moc.
Obrázek

a dále také svůj první kabošon, protože jsem na něj náležitě hrdá :-)
Obrázek
Uživatelský avatar
Mahynka
Nový člen fóra
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 14. kvě 2012 13:21:32


Zpět na Soutěž s koralky.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků