*** Parelthón ***

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

*** Parelthón ***

Příspěvekod mnaaauu » čtv 04. dub 2013 12:00:52

Tak takto vypadá zrealizovaný nápad mého milovaného :D Zalila jsem do pryskyřice foto starých hodin, trošku se navztekala :D nejdřív zkoušela výšivku, to mi do oka napadlo, pak jsem to obšila, přišila zdobené twin kruhy a pak ty malé, ale ty zdobené už byly moc, tak jsem to rozpárala, dala je pryč a konečně jsem došla k uspokojivému pocitu, že takhle je to nejlepší :D

Obrázek
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Re: *** Parelthón ***

Příspěvekod Vekimo » čtv 04. dub 2013 12:15:11

:o wow! tak tohleto je opravdu masakr... *applause* *applause* *applause* paráda! Unikátní spojení skvělého nápadu a geniální práce! Jen tiše závidím...
Vekimo

Úroveň: korálkové novorozeně...

Příspěvekod Jajinka » čtv 04. dub 2013 12:25:28

Já se přidávám do řady závistivců. Nádhera *applause* *applause*
Jajinka

Příspěvekod kajmii » čtv 04. dub 2013 12:33:44

Moc hezká práce, ikdyž já černobílou moc nemusím *applause* . Mě se to ozdobení obšitejch kabošonů nikdy nepovede udělat hutný, ale vkusný jako Tobě :(
kajmii

Příspěvekod mlulu » čtv 04. dub 2013 15:13:23

krááááááááááása a ja čierno-bielu zbožňujem *applause* *applause* *applause* *applause* *applause*
mlulu

Úroveň: stále sa učím a skúšam niečo nové :o)

Příspěvekod aleka » čtv 04. dub 2013 15:56:48

krasne *sun* *sun*
aleka
Stálý člen fóra

Úroveň: snaziaci sa zaciatocnik - samouk

Příspěvekod TRZ04 » čtv 04. dub 2013 16:37:23

Krásné *applause* Miluju černo-bílou a tohle je tak příjemně retro.
Teď by mě ještě zajímal překlad názvu a taky kolik procent z prodeje dostane přítel za myšlenku :D
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod mnaaauu » čtv 04. dub 2013 16:40:00

TRZ04 píše:Krásné *applause* Miluju černo-bílou a tohle je tak příjemně retro.
Teď by mě ještě zajímal překlad názvu a taky kolik procent z prodeje dostane přítel za myšlenku :D

Parelthón znamená Minulost ;-) tseeeeee :D dostane hubičku :D to mu musí stačit :DDDDDDDDD
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod evitschka » čtv 04. dub 2013 16:41:53

Krásné zpracování *thup*
Don't say no, just say now.
http://czechbeadwork.blogspot.com/
evitschka
Borkyně měsíce |

Úroveň: Mírně pokročilá, ale pořád s něčím začínám...

Příspěvekod tkoudyna » čtv 04. dub 2013 18:04:50

Náádhera !! *applause* to my vyrazilo dech! *thup*
tkoudyna

Úroveň: začátečník

Příspěvekod machichi » čtv 04. dub 2013 18:07:57

tak to je moc pěkný *applause*
machichi
Stálý člen fóra

Příspěvekod Sigel » čtv 04. dub 2013 19:18:47

Super *thup*
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod TRZ04 » čtv 04. dub 2013 20:26:22

mnaaauu píše:

Parelthón znamená Minulost ;-) tseeeeee :D dostane hubičku :D to mu musí stačit :DDDDDDDDD

No, nevím, nevím, jestli Ty ho neodbýváš :D
Hele, tak jsem si říkala...já jezdím tak jednou za rok, za dva na dovolenou do Řecka. Kdybych si psala (a hlavně pamatovala ;) ) ty Tvoje názvy, tak se tam snad i domluvím. Ty nás tu vlastně nenásilně vzděláváš *thup*
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod Vekimo » čtv 04. dub 2013 20:31:52

TRZ04 píše:
mnaaauu píše:

No, nevím, nevím, jestli Ty ho neodbýváš :D
Hele, tak jsem si říkala...já jezdím tak jednou za rok, za dva na dovolenou do Řecka. Kdybych si psala (a hlavně pamatovala ;) ) ty Tvoje názvy, tak se tam snad i domluvím. Ty nás tu vlastně nenásilně vzděláváš *thup*

To nás sice hezky vzdělává, ale nevím ti nevím jak bys to měla s výslovností, to by se řekové asi hodně divili *rofl1*
Vekimo

Úroveň: korálkové novorozeně...

Příspěvekod mnaaauu » čtv 04. dub 2013 21:49:26

To nás sice hezky vzdělává, ale nevím ti nevím jak bys to měla s výslovností, to by se řekové asi hodně divili *rofl1*

Kaliméra :DDDDDDDDDDD TAk holky zápisníčky do ruky a dáme si nenásilnou hodinu řečtiny )))))))))))))) a naposlouchat řečtinu mužete u mého nejoblíbenejšího zpěváka Dimitrise Mitropanose :D Já už ho zpívám doma jako divá ))))))))))))) To myslím jako minikurz bude stačit ))))))
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod TRZ04 » čtv 04. dub 2013 23:09:21

mnaaauu píše:Kaliméra :DDDDDDDDDDD TAk holky zápisníčky do ruky a dáme si nenásilnou hodinu řečtiny )))))))))))))) a naposlouchat řečtinu mužete u mého nejoblíbenejšího zpěváka Dimitrise Mitropanose :D Já už ho zpívám doma jako divá ))))))))))))) To myslím jako minikurz bude stačit ))))))

No jo, to já doma taky zpívám anglicky a při tom umím jen Yes, No a Bay...
A zařaď ve vzdělávání vyšší stupeň - Kaliméra už umím :D A koukej mi dávat ty překlady rovnou do tématu, ať si o ně nemusím psát pokaždý extra *jump*
TRZ04
Stálý člen fóra

Příspěvekod mnaaauu » pát 05. dub 2013 9:05:32

TRZ04 píše:
mnaaauu píše:Kaliméra :DDDDDDDDDDD TAk holky zápisníčky do ruky a dáme si nenásilnou hodinu řečtiny )))))))))))))) a naposlouchat řečtinu mužete u mého nejoblíbenejšího zpěváka Dimitrise Mitropanose :D Já už ho zpívám doma jako divá ))))))))))))) To myslím jako minikurz bude stačit ))))))

No jo, to já doma taky zpívám anglicky a při tom umím jen Yes, No a Bay...
A zařaď ve vzdělávání vyšší stupeň - Kaliméra už umím :D A koukej mi dávat ty překlady rovnou do tématu, ať si o ně nemusím psát pokaždý extra *jump*

Anglicky se naštestí domluvím :D z řečtinou to mám horší :D ale vystačím si se S'agapó ( miluji tě) xrise mou ( zlato moje) Agapi mou (lásko moje) :D Ale postupně již doplnuju slovíčka :D ješte umím Me léne Diana DDDD (jmenuji se Diana) )))))))))))) a konečně začínám poznávat nějaká písmenka z té jejich alfabety :D Ale to je síla jako )))))))) :mrgreen: já jsem jazykový antitalent ))))) domluvím se anglicky, umím perfektne česky ))))))))) a pár zakladů němčiny )))))) a tím končím )))))))) řečtinu se vživotě namužu perfektně naučit s tou mojí nejazykovou palicí ))))))))
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod janapo » pát 05. dub 2013 9:10:33

toto se mi líbí *thup* *thup* *applause* *applause*
janapo
Stálý člen fóra

Úroveň: zacatecnik

Příspěvekod mnaaauu » pát 05. dub 2013 15:42:17

:) Moc díky všem *jump* :D ale zjistila jsem že nejak nejsem stále kamaradka v pryskyřicí ))))))) nějak si nerozumíme.. i když míchám pomalu a dlouhooo, tak mi pokaždé udělá krom pár velkých bublin které vypíchnu i hromadu pidi bublineček a s nima nic už nejde :/ Tak já nevím :D tuším, že je chyba mezi židlí a stolem, ale nevím jaká :mrgreen: :D :D :D
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod kajmii » pát 05. dub 2013 16:39:27

mnaaauu píše::) Moc díky všem *jump* :D ale zjistila jsem že nejak nejsem stále kamaradka v pryskyřicí ))))))) nějak si nerozumíme.. i když míchám pomalu a dlouhooo, tak mi pokaždé udělá krom pár velkých bublin které vypíchnu i hromadu pidi bublineček a s nima nic už nejde :/ Tak já nevím :D tuším, že je chyba mezi židlí a stolem, ale nevím jaká :mrgreen: :D :D :D

Nejspíš to bude prach nebo takový jakoby chloupky, ze začátku se mi to taky dělalo. Na rozdíl od ostatních bublinek, tyhle prachový se nedají propíchnout, pokud si jich všimnu včas, párátkem ten bordel vytáhnu přes okraj lůžka....ale jde to dost špatně :x
kajmii

Příspěvekod mnaaauu » pát 05. dub 2013 16:45:30

kajmii píše:
mnaaauu píše::) Moc díky všem *jump* :D ale zjistila jsem že nejak nejsem stále kamaradka v pryskyřicí ))))))) nějak si nerozumíme.. i když míchám pomalu a dlouhooo, tak mi pokaždé udělá krom pár velkých bublin které vypíchnu i hromadu pidi bublineček a s nima nic už nejde :/ Tak já nevím :D tuším, že je chyba mezi židlí a stolem, ale nevím jaká :mrgreen: :D :D :D

Nejspíš to bude prach nebo takový jakoby chloupky, ze začátku se mi to taky dělalo. Na rozdíl od ostatních bublinek, tyhle prachový se nedají propíchnout, pokud si jich všimnu včas, párátkem ten bordel vytáhnu přes okraj lůžka....ale jde to dost špatně :x

Ne ne to není prach ani bordel.... protože tyhle bublinky jsou uplne prtavý a všude :/ taková jemná krupička jakoby... a nechávám to schnout přiklopený, tam by se dostalo minimum prachu jen když bych to odklopila tak možná pri kontrole stavu :mrgreen:
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod kajmii » pát 05. dub 2013 17:41:27

To je taky možný. Já jsem to zjistila když jsem se bublinek chtěla zbavit fénem. Četla jsem, že zahřátím bublinky mizí, tak jsem fénovala jako divá. Byla jsem pěkně vzteklá, že to bylo najednou bublinatý celý a pak mě napadlo, že tam fén nafoukal všechno možný :roll: . Ale u takovejch motivů bublinky nevadí *wave*
kajmii

Příspěvekod TRZ04 » pát 05. dub 2013 20:10:42

Já bubliny nějak moc nemám. Natahuji do stříkačky, ze stříkačky pomalu vstřikuju do kelímku (po stěně toho kelímku), zamíchám špejlí. Nenalívám lžičkou, ale nechávám ty kapky skapávat z té špejle. Je to sice zdlouhavější, ale nepřetíká to a než to dodělám, tak tam žádné bubliny nejsou.
TRZ04
Stálý člen fóra

Zpět na Náhrdelníky