Tak jsem si vyzvedla balíček a jsem nějak rozpolcená.... Jsou v balíčku krásné věci. To ano, snažili jste se. Ale!!!! A to ale je teda pořádné. Teď si nevybavím kdo, ale někdo tu usypával korálky. Tomu je konec. Buď celý pytlík, nebo nic. Bohužel to později vypadá, jako že člověk z pytlíku ubral, nebo poslal naschvál málo. Omlouvám se, že prskám, ale bohužel, taky si radši sáhnu po něčem, co tak nějak objemově odpovídá. To by byl ten nejmenší problém. To mě tolik nenaštvalo. To je pouze připomínka, a hlavně proto, že některé dámy háčkují a tam se těch korálků potřebuje hodně a pokud přijde půl balíčku, sáhnou jinam. Teď k tomu většímu problému. Taky tak nějak nejsou některé věci na fotkách, co v balíčku odešli. Nebudu tu nikomu šahat do svědomí, ale tohle by měla být spíše kamarádská výměna. Vím, že přišlo víc věcí než odešlo. Ale je to nefér vůči ostatním, že nevidí úplně vše. Tak a teď ty hezké pocity. Už jsem se porochnila, třikrát přebrala a jsem v tomhle směru nadšená. Od každé z vás mám něco ( kromě The Frail od té na mě nic nezbylo

).Jsou to nádherné drobnosti, které prosí o zpracování. Jste skvělé, byla to rychlost a pokud se mi podaří, balíček jede v pátek na nový výlet.
Já jsem si vylovila asi 28 balíčků, připravila jsem asi 36 nových. Fotit budu až zítra, teď bohužel nemáme foťák. Přítelova dcera někde fotí. Omlouvám se za své výlevy, ale muselo to mezi lidi.