Malé premiéry

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Malé premiéry

Příspěvekod mmartanek » ned 23. úno 2014 12:23:05

Moje první sutaškování - do motýlího tématu (říjen). Obdivuji všechny ty krásné šperky ze sutašek a vůbec nechápu jak se to dělá, aby to bylo tak pěkné. Nevím jestli se k sutaškování ještě vrátím, zatím mi to připadá nad moje síly :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Můj první freeform - do freeform challenge. To byla pro mě opravdu výzva a jsem velice spokojená s tím, jak jsem se s tím poprala.
Obrázek
Obrázek

Moje první nestíhačka. S těmito sněhovými kouličkami jsem se chtěla účastnit listopadového mrazivého tématu, ale stihla jsem jen náušnice. Né, že bych mohla vyhrát, ale mohla jsem se zúčastnit lépe :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A nakonec moje první cellina. Naprosto nevyfotitelná. Barvy jsou nejpodobnější realitě na tom třetím obrázku, ale ani tam to není úplně ono. Lidské oko holt vidí svět v hezčích barvách než fotoaparát :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
mmartanek

Úroveň: pokročilý začátečník

Re: Malé premiéry

Příspěvekod gianelle » ned 23. úno 2014 12:37:18

Na sutašky mám podobný názor, zkusila jsem to jednou, po obšití první rivolky jsem došla k tomu, že "tudy cesta nevede" a zatím je nechávám uzrát. Ale technika je to zajímavá a možná to ještě někdy zkusím.
Jinak prvotiny jsou to krásné, nejvíc se mi teda líbí freečko (jak jinak ;)) je takové příjemně minimalistické, svěží, jednoduché, ale má to nápad a má to tvar. Prostě bomba.
A cellinka se taky zadařila *thup*
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod Miss Tattooo » úte 25. úno 2014 22:49:13

Moc se mi líbí free i cellinka, sutašky jsou mimo moje chápání *wave*
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Příspěvekod anastazia » pát 18. črc 2014 21:46:58

no tak vazmu slovniku vobec nerozumiem hehe ale tie modraste aj moja mama predavala v obchode(teraz ho už nema) obcas aj doma si poaranzuje alebo vyroby nejaky nahrdelnik mamai maju na taketo veci nervy a zmysel pre detajl sice som uz mama ale nejako mi to nejde
anastazia
Nový člen fóra

Zpět na Soupravy