Pipet píše:Ahoj a huráááá, chtěla jsem se po sto letech mrknout na forum, a ono nikde
Ale našla jsem vás!
Návrh - na foru o miminech, kam chodím vykecávat, je hned na začátku sekce "Diskuse ke smazání" - kam se píšou veškeré blbiny, které nezasluhují delší existence=) - v případě, že se diskuse rozvine, je přesunuta do stálých témat...
Myslím, že by to bylo super na témata typu - Neviděli jste někde tyhle lístečky, jaké zapínání k tomuhle náhrdelníku, za kolik byste prodaly tohle a tak...
Po nějaké době od posledního příspěvku by se to mazalo...
Ale jsem ráda, že forum nezmizelo úplně a snad se brzo pěkně zaplní.
Eiffa píše:ještě se mi zdá, že v sekci techniky z internetu chybí ještě složka na takový ty blbinky, zvířátka nebo kytičky, stromky.. je tu jen šití a šperky a dávat návod na krokodýlka či jiných zvířátek do šití by mi možná přišlo trochu přeplácaný..
regi.m píše:Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale i na starém fóru se občas objevily příspěvky typu "vylívání si dušičky, prosby o radu", co se netýká korálkování, tak co dát někde takové to stálé téma "Poradna". Že ten (či spíše ta), kdo by chtěl poradit, v jakékoli oblasti, by napsal, a kdo by chtěl, tak by reagoval. Mohly by to být příspěvky nejen co se týče "postěžování si, či vylití srdce", ale i z jiných oblastí, třeba nějaké zkušenosti, rady, co se týče léčení, práv, daní, smlouvy, .....atd.
Hm?
Pipet píše:Ahoj a huráááá, chtěla jsem se po sto letech mrknout na forum, a ono nikde
Ale našla jsem vás!
Návrh - na foru o miminech, kam chodím vykecávat, je hned na začátku sekce "Diskuse ke smazání" - kam se píšou veškeré blbiny, které nezasluhují delší existence=) - v případě, že se diskuse rozvine, je přesunuta do stálých témat...
Myslím, že by to bylo super na témata typu - Neviděli jste někde tyhle lístečky, jaké zapínání k tomuhle náhrdelníku, za kolik byste prodaly tohle a tak...
Po nějaké době od posledního příspěvku by se to mazalo...
Ale jsem ráda, že forum nezmizelo úplně a snad se brzo pěkně zaplní.
renda píše:Mě chybí nějaká mapa fóra, zatím je to celkem přehledný, jenže přibejvá to. Renda
Zpět na Návod, pravidla a organizační věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků