Modročerveňák a Zeleňáci

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Modročerveňák a Zeleňáci

Příspěvekod Mili » úte 03. srp 2010 10:09:27

Nedávno dodělané kousky *jump*

Modročerveňák
Obrázek

Obkrčník
Obrázek
Obrázek

Kuličník
Obrázek
Mili

Úroveň: Mírně pokročilá; ráda přijmu pochvalu, rady i kritiku;-)

Re: Modročerveňák a Zeleňáci

Příspěvekod jilinka » úte 03. srp 2010 16:14:24

Dál čti jen pokud sneseš kritický názor...
Začátek okénka Nevyžádané rady tety Jill: zas ten nekvalitní rokajl. Řekla bych, že nepravidelnému rokajlu sluší víc nepravidelné navlékání, tj. například třetí kousek, ten se mi líbí, zato mu velmi nesluší pravidelný rovný herinek (řekla bych že prvnímu kousku to fakt škodí). S nepravidelným rokajlem bych doporučovala spíš šít herinka krouceného, tam mi to připadá lepší, ale u hranatého je to moc vidět a připadá mi škoda, že se člověk namáhá a pak to je takové rozcuchané. Vím že každý nemá na japonský rokajl, taky se špatně shání, ale český se snad poměrně dobře sehnat dá
Omlouvám se za kritiku, posílala jsem to obdobně i Kláře. Je to každého věc, ale aspoň jablonex je podle mě pro šití základ. Čínskej rokajl jen na navlíkání, tam se snese ta nepravidelnost.
Konec okénka Nevyžádané rady tety Jill.

Prostřední obrázek vidím strašně špatně, tak nemůžu hodnotit. Mám trochu úchylně seřízený monitor, abych viděla tmavé skvrny na bílém pozadí. Poslední kousek se mi líbí *thup*
jilinka

Příspěvekod Mili » čtv 19. srp 2010 11:22:49

Kritika mi opravdu nevadí, jsem naopak ráda za napsaný názor...Ten první je dělán z materiálu který jsem dostala a zadání bylo udělat ho herinkem(který viděla), tak jsem plnila zadání. Jinak japonský i český rokail vlastním(tady v Praze s jejich sehnání opravdu není problém). Navíc jsem minulý týden navštívila Jablonec a to byl rááááj *rofl1* A ten prostřední jsem vyfotila na světlém podkladu, tak bude snad lépe vidět ;)
Mili

Úroveň: Mírně pokročilá; ráda přijmu pochvalu, rady i kritiku;-)

Příspěvekod jilinka » čtv 19. srp 2010 21:40:03

stále se mi nejvíc líbí ten poslední *thup*
jilinka

Příspěvekod kajmii » ned 29. srp 2010 10:30:27

Mě nepravidelnost nevadí.líbí se mi všehny 3 *thup*
kajmii

Zpět na Náhrdelníky