Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Páni, to je nádhera kolik jsi na ten donutek vypotřebovala korálků? Uvažuju, že si objednám toho na zkoušku,a le nemám tucha, kolik bych toho měla mít, není to zrovna levný špás
Lidé začnou jednat rozumně teprve tehdy, když už vyčerpali všechny ostatní možnosti.
Na obsiti tohoto donutu jsem spotrebovala cca 8g TOHO 11/0, snura je pak z 7g toho triangles 11 ve stribrne i rosaline Obsivala jsem jej najednou, od stredu na kraj a zase zuzovala
No je to jedna obrovská nádhera, chodím se sem denně kochat chjo, já bych chtěla taky umět takový věci...mě obšívání v jedné velikosti nejde musím vždycky použít 2 velikosti a ten výsledek pak není tak dokonalý
Lidé začnou jednat rozumně teprve tehdy, když už vyčerpali všechny ostatní možnosti.