3x3

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

3x3

Příspěvekod haany » pon 14. bře 2011 1:36:30

Tlacene, rokajl, par kuskov TOHO.

Obrázek
haany
Borkyně měsíce |

Úroveň: Postupne sa rozhliadajúci začiatočník.

Re: 3x3

Příspěvekod Martina » pon 14. bře 2011 11:08:49

Škoda, že to nemáš celé v zeleném, mohla bys to dát do březnové soutěže,, je to jednoduché a při to moc hezké, vypadá to jako čtyřlístky;-)
Lidé začnou jednat rozumně teprve tehdy, když už vyčerpali všechny ostatní možnosti.
Martina

Příspěvekod haany » pon 14. bře 2011 12:56:58

V sutazi to uz davno je :mrgreen: Nebola podmienka, aby to bolo cele zelene ;) Tie trojlistky su tam schvalne kvoli sutazi :) A tie spodne maju na sebe tiez zelenu, len je to horsie vidno.

A dakujem velmi pekne za pochvalu, cenim si to *wave* *jump*
haany
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Martina » pon 14. bře 2011 22:51:59

Jé, tak to se moc omlouvám, nestíhám sledovat všechno, co se tady šustne...a fakt je, že pravidla soutěže jsem taky sjela jen letmo, na to, abych vystavovala se necítím dost dobrá a kritiku špatně snáším a asi by mě odradila, takže rači nevystavuju, natož abych soutěžila. Ale jak už jsem psala moooc se mi to líbí, je to jednoduché a při tom to ve mě okamžitě vyvolá úsměv a vzpomínku na čtyřlístky, jen je blbý, že foťák u spoustu výrobků dost zkreslí barvy a ve skutečnosti jsou ještě daleko hezčí... ;) *applause* *applause* *applause* *thup* *thup* *wave*
Lidé začnou jednat rozumně teprve tehdy, když už vyčerpali všechny ostatní možnosti.
Martina

Příspěvekod haany » úte 15. bře 2011 11:53:09

Nemas sa za co ospravedlnovat *jump* To je ok ;)
No, ja vobec nie som nejako extra dobra v tvoreni, ale kritiku ako-tak zvladam. Aspon nejake plus.
Je to jednoduche, lebo hoci sa mi uz zbiera kvalitny material (jablonex, TOHO, krasne tlacene koralky), nejak nemam odvahu pustat sa do zlozitejsich veci. A asi ani moznost, pretoze v posteli sa mi zle tvori a sustredi niekedy aj na uplne obycajne vecicky :? Verim, ze ked konecne nebudem PN a budem mat cas, tak sa to zlepsi...
Fotacik ma uz skoro tri roky, ale sluzi, makro mu ide uzasne, ale zase svetlo v mojej izbe... A podklad, ale nablizku nebolo nic biele :mrgreen:

Kazdopadne, este raz velmi pekne dakujem za komentare *jump* *wave*
haany
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Gabina » úte 15. bře 2011 12:24:19

*applause* *applause*
Obrázek
Gabina
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá , stále skúšam niečo nové

Zpět na Náhrdelníky