Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Tak jsem zkoušela opět výšivku ... miniaturní camei zadní strana-mám jen od Skippky tu bílou látku takže ta černá tam je vidět hodně další je růženínové srdce bez dirky ...
jak camei tak růženín jsou od stejné zákaznice, měla to doma, že by to chtěla zpracovat, camei je mini asi 1,8 x 1,2 cm a je pro babičku zákaznice takže elegantně nic divokýho jínak děkuju za pochvaly
je to pěkné...oproti minulému mi připadá i ten zadek mnohem lepší, u toho vyšívání mi zezadu nepřipadá problém, že je to jiná barva, ale spíš by to mělo být co nejstejnoměrnější... mám to takhle třeba: i červená na červené je vidět, takže barva niti podle mě zezadu vůbec nehraje roli ale zase u jiné barvy je o to víc vidět, když je to křivé...