Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Moc všem děkuju! Ale nechci slyšet (tedy číst) žádné "kdybych to viděla dřív, tak se do tématu nehlásím"! Každý kousek má svůj půvab a smysl a stojí za to se s ním prezentovat, tohle je jen jedna varianta, jak se popasovat s pavím tématem
kdybych použila klasickou hlášku mé drahé polovičky, tak mi asi Gi dá ban no tož nemám k tomu moc slov.... tenhle výtvor je naprosto mimo mé chápání!!!!!!!!!!!! masakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Souhlasím naprosto s tím, že je to Mistrovská práce jen civím Toto by si zasloužilo první cenu na mezinárodní úrovni. Jen by mě zajímalo kolik ta krása váží? Ale nádherný kousek to OPRAVDU JE! Kéž bych měla také takovou trpělivost
Majka píše:Skvělá myšlenka, ocas i freeformová část se mi líbí bez námitek. Ale to tělo by se mi líbilo víc bříškem dolů, takhle vypadá, že už je po něm.
To jsou záda, akorát, když jsem to vyšila tak jak to na pávovi doopravdy je (začátek ocasu překrývá křídla, takže se nedotýkají), tak to vypadalo prostě blbě...