*** empistosini ***

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

*** empistosini ***

Příspěvekod mnaaauu » pát 02. lis 2012 21:43:21

:x tak tenhle kousek mě stál takových nervů :D už od začatku..... nemohla jsem přijít na to s jakou barvou ho zkombinovat....... obšila jsem ho odstínama modré... a rozpárala, pak jinými modrými, rozpárala, pak s fialovou, vyparala, s černou, bílou.................. :D až jsem nakonec objevila takové broznzovo-zlaté koralky..... ta važka totiž hazí společne s modrou matnou ješte takový zlatý nádech :mrgreen: zbytek už sel tak nejak sam, ale další vztekání přišlo u focení :o nejde vyfotit lesklá modrá a matná modrá společne? :-O okolo vážky je to namíchané a spiral rope je taky kousek lesklý, kousek matný........... a ve finále na fotce to je stejne blbě videt........ a aby toho nebylo málo asi tříhodinové se vztekání a přemýšlení nad názvem :D přes vážky, modré, blankytné, křídla sem a křídla tam a let v blankytu a hromada dalšího jsme skončili jednoduše u významu modré barvy... Modrá barva v nás vyvolává pocit klidu,svobody, budí něhu a hlavně DŮVĚRU ;-) takže jednoduše důvera- empistosini .............. Ufffffffff byla to proste od začatku fuška :mrgreen:

Obrázek
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Re: *** empistosini ***

Příspěvekod AndreaM » pát 02. lis 2012 22:13:45

Vysledek super *thup*
http://www.fler.cz/cathala
facebook - Korálkový svět
AndreaM
Borkyně měsíce |