a ještě inspirační barevné schema:

Sigel píše:Možná je mi trochu líto těch kroužků mezi žabičkou a jinanem
jilinka píše:Sigel píše:Možná je mi trochu líto těch kroužků mezi žabičkou a jinanem
jo, vím, že to někteří nemají rádi, očekávám to jako kritickou poznámku,
čekala jsem, kdo se ozveTakže se přiznávám, že to bylo s plným vědomím.
Přemýšlela jsem, že tam dám rokajl, ale já prostě těm kroužkům věřím víc než niti u těchto těžších přívěsků, a taky jsem nechtěla kolem žabky mít moc korálků. Nejvíc by se mi líbilo, kdyby existovaly tělové kroužky, aby to bylo odskočené a nebylo tam vůbec nic vidět
Sigel píše:jilinka píše:Sigel píše:Možná je mi trochu líto těch kroužků mezi žabičkou a jinanem
jo, vím, že to někteří nemají rádi, očekávám to jako kritickou poznámku,
čekala jsem, kdo se ozveTakže se přiznávám, že to bylo s plným vědomím.
Přemýšlela jsem, že tam dám rokajl, ale já prostě těm kroužkům věřím víc než niti u těchto těžších přívěsků, a taky jsem nechtěla kolem žabky mít moc korálků. Nejvíc by se mi líbilo, kdyby existovaly tělové kroužky, aby to bylo odskočené a nebylo tam vůbec nic vidět
Myšlenka kroužků (případně i jiných materiálů) v tělové barvě je zajímavá, s tím by šlo dělat efekty... (akorát by toho musela být široká škála, já například mám kůži spíš bledě zelenou, než pleťovou...)
bradhal píše:Velmi hezké, vtipné, nosila bych. Nešlo by třeba ty kroužky pod něco schovat, pokud teda vadí? Nebo použít třeba ketlovací nýty a ty něčím (rokajlem) schovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků