Ajtakomerc

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Re: Ajtakomerc

Příspěvekod Vladstraschna » stř 14. lis 2012 7:55:35

Hanina24 píše:
Davianna píše:Já jsem byla jednou jedinkrát taky na prodejní akci a přišla jsem domů celá smutná, protože za 2 dny jsem prodala asi jen 3 kousky. Všichni u mého stolu vzdychali nadšením, ale nic si nekoupili, přestože ceny jsem měla, řekla bych, dost nízké. Vyšlo mi z toho, že běžné ženy se bojí barev a nápadných šperků. Všimla jsem si, že u konkurence, která prodávala úplně jednoduché věcičky v neutrálních nevýrazných barvách, se to dost točilo, ale mé modré, červené, fialové, žluté, oranžové atd. zůstaly jen na pokoukání.

moje řeč... minulý měsíc jsem také byla na trhu a dopadla jsem stejně :evil: konkurence s "obyčejnou" bižuterií slavila triumfy a já tam seděla jak blbec s 3 prodanými kousky za den... no naštvaná jsem byla pěkně... snad nikdo nechce být originální (snad jen kromě nás co chodíme sem ;)

Tak mě to ani moc nepřekvapilo. Vím, že šité nejdou. Jedna jediná paní měla zájem o šlauch, ale chtěla čistě bílý :-D Schválně jsem ho v nabídce neměla :-D
Na trhy jezdím, ale neprodej šitých kompenzuju prodejem cínů.
Moudrý slon nezkouší napodobovat motýla (Čínské přísloví)
http://www.vladstraschna.webgarden.cz/
Vladstraschna
Borkyně měsíce |

Úroveň: Šití - pokročilá s rezervou, drátování - totéž,cín - začátečník. Kritice a poučení se meze nekladou.

Příspěvekod kikina » stř 14. lis 2012 11:29:55

No, ale víte, co je fakt zvláštní? Když něco takového dostane někdo darem, tak se mu to nejen líbí na pohled, ale dokonce to i nosí. Vím to podle sebe, já tedy vůbec neprodávám - tak dobrá nejsem a už vůbec ne tak výkonná :) Ale co uplácám, většinou použiju na dárek pro příbuzné a kamarádky. Zatím se mi nestalo, že by to nenosily a někdy jsou to i opravdu nápadné věci, hlavně náušnice. O různých šlauchách (nebo šlauších?) ani nemluvím.
kikina
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník

Příspěvekod gianelle » stř 14. lis 2012 12:07:45

kikina píše:No, ale víte, co je fakt zvláštní? Když něco takového dostane někdo darem, tak se mu to nejen líbí na pohled, ale dokonce to i nosí. Vím to podle sebe, já tedy vůbec neprodávám - tak dobrá nejsem a už vůbec ne tak výkonná :) Ale co uplácám, většinou použiju na dárek pro příbuzné a kamarádky. Zatím se mi nestalo, že by to nenosily a někdy jsou to i opravdu nápadné věci, hlavně náušnice. O různých šlauchách (nebo šlauších?) ani nemluvím.

no, ale možná právě tím to bude, dost lidí by třeba mělo strach si něco nápadného koupit, ale když jim to člověk "násilím" :mrgreen: pověsí na krk/ucho/whatever, tak zjistí, že se vlastně báli celkem zbytečně
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod Teri » stř 14. lis 2012 20:16:14

wow, parádní nálož! *applause* *applause* Nechápu tvojí produktivitu - já bych jeden ten šlauch šila celej den :D

No a co se týče nezájmu o větší šité věci, myslím, že je potřeba si ty lidi vychovat :twisted: Já začala prodávat v práci, nejdřív drobnosti, a teď už si ženský vezmou i větší věc - jen se to musí naučit nosit... :? Je fakt, že většinou si málokdo hned vezme něco většího... :roll:
Teri
Stálý člen fóra

Úroveň: relativně pokročilá v šití, kritiku si ráda přečtu :-)

Příspěvekod Morgainne » čtv 13. pro 2012 14:00:02

Ty jsou naprosto úžasné! Pro sebe bych brala (kromě těch ve studených barvách) všechny! Ale jinak souhlasím s tím, že lidi se bojí nosit barvy. Zvlášť teď v zimě je to samá černá, černá, šedá, černá, tmavě modrá. A když se podívám i v létě po lidech ve městě, tak většina žen má nějaký nezajímavý jednoduchý šperk, někdy jen stříbrný řetízek s přívěskem. Pro takové je barevný korálkový šlauch se šitým přívěskem už moc odvážný. :(
Morgainne
Stálý člen fóra

Předchozí

Zpět na Náhrdelníky