Nesmělý freeform

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Nesmělý freeform

Příspěvekod oow » sob 15. pro 2012 16:01:37

Nesmělý je proto, že je můj první v životě a trochu jsem se s ním i navztekala :mrgreen: za rady a připomínky budu ráda.
Na přání známé, ať něco vytvořím. Ty kusy korálů byly náušnice, ucvakla jsem jim očka a obšila a ty hematitové korálky byly z roztrhlého náramku, tak jsem to takhle spojila dohromady.
Obrázek
Obrázek

A ještě pár obšitých achátů
Obrázek
Obrázek
Obrázek
oow

Úroveň: pokročilý začátečník

Re: Nesmělý freeform

Příspěvekod jilinka » sob 15. pro 2012 17:31:02

Nesmělý je moc hezký, není co připomínkovat :D
jilinka

Příspěvekod machichi » ned 16. pro 2012 19:56:01

jilinka píše:Nesmělý je moc hezký, není co připomínkovat :D

přesně tak *thup* .....na první pokus mi připadá hodně dobrý *applause*
machichi
Stálý člen fóra

Příspěvekod gianelle » pon 17. pro 2012 15:13:41

tomu freečku není moc co vytknout, na první pokus je skvělé ;) snad to tvarování vzadu u zapínání, ale zaprvé to tvarování není žádná sranda, natožpak pro začátečníka, a zadruhé to možná zkresluje fotka - jestli to dobře sedí na krku, tak není co řešit ;) Ještě bych možná zkusila ušít jednu nebo dvě řady na obvodu, zvenku i zevnitř a zkusila trochu "zahladit" tvar okrajů, ale nutné to není.
A taky mě chytil za srdíčko ten poslední achát, to dvojité poutko vypadá skvěle *thup*
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod oow » úte 18. pro 2012 11:35:07

To freečko sedí na krku trochu jako obojek, před dokončením jsem si pořád zkoušela na sobě. Zezačátku jsem si pořád lámala hlavu s tim, jak spojit jednotlivé komponenty k sobě a šila jsem peyote kolmo ke komponentům a pořád si řikala, že to vypadá nějak divně :lol: pomohlo mi tohle schéma http://bnb.jewelrymakingmagazines.com/e ... ringe.aspx A ten poslední achát je přesně podle http://www.oceaniecreations.fr/blog/sch ... hes-agate/ akorád, že oni mají ty očka k sobě a mě se rozlezly od sebe :D
oow

Úroveň: pokročilý začátečník

Zpět na Náhrdelníky