Diakopés znamená dovolená aby někdo nehledal šperk s tímto názvem moje tvoření bylo :/ dvakrat přerušené odvozem do nemocnice a v pondelí si tam jdu lehnout na operaci... a pak dlouhá neschopenka :/ no bude se tvořit... zásoby nakoupeny, vykoupila jsem v pelhřimove koralek obchod moje utrata se myslím rovnala pulce výplaty jednoho zamestnance.... tři dny v nemocnici s notebookem taky nevyšly na málo.... dnes jsem vyzvedavala dve objednávky, takže.. jsem připravena na delší volno ...
ta placka je více fialová.. tady hází neco do modra, ale je fialková.. fimošon od Noninky. Jinak na celinu použite ty nejmenší koralky Mill Hill a mužu jen doporučit.. kvalita super a je to neco jako 15 toho r .
SW a Toho perle.. které mě uplne dostaly. vrstva laku dělá skvelý efekt.
Páv nechtěla jsem se pouštet dovelkých vecí.. nikdy nevím kdy mě totiž zase poveze rychlá.. tak brickem ušitý páv
No a myslím, že stejně jako Gi i já začínám ujždet na tilách sedla jsem si k nim a bez návodů jen se svojí hlavou vzniklo tohle.... nafotila jsem to a behem peti minut mě vezli takže mi bylo alespon dopřáno to dokončit
a kousek přírody... žádná věda to ne, ale konečně se hvezdička dočkala zpracování