Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Klára píše:jelikož mě modrá nebere, i když je dobrá tak u mě vede první a druhej takovou kytku jako máš ty bych jednou chtěla umět
Kytka není těžká, fígl je v tom že lístky se šijou hnedka na tom obšitém šutru, návod jsem našla u francouzek, ale trochu jsem si ho vylepšila, dneska už ho asi nenajdu, ale až bude čas, tak ho sem hodím
kdybych ulovila zlatou rybu, která by mi splnila 3 přání, tak bych si přála umět takhle korálkovat, být bohatá a pak bych ji pro jistotu upekla, aby mě nemohla potvora podfouknout a ty předchozí přání zrušit
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich
Gii, ta kytka to je něco skvělého, já už zkoumala tu tvoji žlutou na tvých stránkách a ten návod je naprosto úžasnej! Díky za něj určitě se do něj až budu mít trochu volna pustím. U druhého se mi moc líbí řetízek i ty barvičky jsou ideální, ty jsi prostě úžasná korálková žena