Mili píše:Krásné dílko, chápu dobře že jsi šila trubičky, které jsi pak sešívala k sobě, nebo je to šité dohromady?
Ijetka píše:Mili píše:Krásné dílko, chápu dobře že jsi šila trubičky, které jsi pak sešívala k sobě, nebo je to šité dohromady?
jsou to čtyřkorálky šité přímo na rivolku a na ní také přímo našité další řady. Dělala jsem to podle návodu, který sem na forum dala Hroška - je to tam hezky popsáno. Tímto rovnou Hrošce děkuji za odkaz a ostatním za hezké komentáře
9Leenka9 píše:Moc, moc krásná. Hrozně ji chci taky... Už jsem ji i zkoušela, ale moc mi to nevyšlo. Raw mi prostě nesedí a nejde. Zatim to dávám za vinu nymu, ale jestli jsi to taky dělala tak, tak to budu muset začít vyčítat sobě. Mohla by jsi mi prozradit, prosím, na čem jsi to šila?
Ijetka píše:9Leenka9 píše:Moc, moc krásná. Hrozně ji chci taky... Už jsem ji i zkoušela, ale moc mi to nevyšlo. Raw mi prostě nesedí a nejde. Zatim to dávám za vinu nymu, ale jestli jsi to taky dělala tak, tak to budu muset začít vyčítat sobě. Mohla by jsi mi prozradit, prosím, na čem jsi to šila?
Díky, já šila na vlasci (0,2), určitě drží tvar daleko lépe, protože je tužší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků